Live scandalos pe Facebook. O femeie a aruncat cu urină pe poartă şi pe interfon, bărbatul şi-a făcut nevoile pe casă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia aruncă cu urină pe poartă FOTO: captură video
Femeia aruncă cu urină pe poartă FOTO: captură video

Un nou scandal printre rromii din Timişoara. Ultimul episod s-a derulat în Sâmbăta Mare. Totul a fost transmis live pe Facebook.

Un bărbat şi o femeie, alături de un copil mic, au coborât dintr-o maşină luxoasă, în faţa unui imobil din Piaţa Iosefin. O altă persoană a transmis live pe Facebook scena care avea să urmeze. Cetăţenii au vorbit doar în limba rromă, însă se poate deduce că există un conflict cu unul de-a lor care locuieşte în acea casă. Postarea video este însoţită de titlul: „Casa lui Gaţă”. 

Femeia a urinat într-o sticlă de plastic, iar apoi, foarte nervoasă, s-a dus şi a golit recipientul pe clanţa uşii şi pe interfon.  

Nici bărbatul nu s-a lăsat mai prejos. S-a descheiat la pantaloni şi a urinat pe clădire. Nu a ţinut cont că de faţă era şi fetiţa lui. 

”Are ce are cu acea persoană. Să-i facă asta pe maşina lui sau să-şi rezolve problemele cu acea persoană. Acolo suntem 20 de familii, printre care mă număr şi eu. Să vă fie ruşine celor care aprobaţi astfel de fapte josnice. Rusine. Vă vom da la poliţie. Jeguri de oameni, nu ce v-am făcut, javre libidinoase ce sunteţi”, a comentat la postarea de pe Facebook o femeie care locuieşte în imobilul din zona Iosefin. 

VIDEO

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite