Lansare extraordinară „Biblia pierdută” la Timişoara. Igor Bergler se întoarce acasă cu o carte fenomen

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cartea eveniment a anului se lanseaza la Timisoara. Igor Bergler se întâlneşte cu timişorenii al librăria „Cartea de nisip”.

Igor Bergler se intoarce acasa pentru un eveniment special. El va lansa şi la Timişoara „Biblia pierdută” –cartea eveniment a anului. 

În primele 15 zile de la lansarea în librării s-au vândut aproximativ 6.500 de exemplare, în cele peste 400 de puncte de vânzare ale cărţii. Până să ajungă pe rafturi, volumul a avut peste 10.000 de precomenzi pe Internet. 
 

„Dincolo de marketingul fără precedent, avem parte şi de un merchendising occidental, cum numai în marile librării europene se poate vedea”, spune Igor Bergler.

Lansarea de la Timişoara va avea loc joi, 22 octombrie, la ora 18, la libraria "Cartea de nisip", de pe strada Alba Iulia nr.1.

Igor Bergler îi aşteaptă pe timişoreni pentru autografe şi multe alte surprize.
 

Vineri, 23 octombrie, de la ora 12:00, la Secţia de Arte „Deliu Petroiu” (Bastion Theresia), Igor Bergler va participa la un eveniment organizat de Biblioteca Judeţeană Timiş „Sorin Titel”, care pune într-o altfel de lumină cea mai vândută carte românească din 2015. 
 

Autorul va dialoga cu elevi de la Colegiile C.D. Loga şi F.S. Nitti, precum şi de la Liceul Teoretic J.L. Calderon. Despre una dintre cele mai atractive intrigi, istorice şi literare, de la Gutenberg, fix de la el, încoace. 


Citeşte şi:
 

VIDEO Cartea care a înnebunit românii înainte să apară în librării: „Biblia pierdută” va ajunge la 10.000 de precomenzi până la sfârşitul lunii

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite