Inventatorul Ioan Davidoni: “Norul vulcanic va ajunge în România peste două zile”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai reputat inventator bănăţean, specialist şi în bioenergie, susţine că norul de cenuşă, provocat de erupţia unui vulcan în Islanda, va ajunge în România peste aproximativ 48 de ore. Davidoni crede că sănătatea oamenilor nu va fi pusă în pericol.

Norul vulcanic va ajunge în România peste două zile. Aceasta este teoria inventatorului timişorean Ioan Davidoni. Omul de ştiinţă spune că norul este compus din minerale şi cenuşă, care sunt toxice, dar nu ne pun în pericol sănătatea. "Există un risc mare în zona unde densitatea este mare, adică la o altitudine considerabilă de suprafaţa terestră. Pericolul este pentru avioane care se pot brăbuşi, întrucât particulele pot intra în reactoare şi obtura canalele", a explicat inventatorul.

Măsurători bionergetice

Davidoni susţine că poate stabili cu acurateţe astfel de date datorită calităţilor bionergetice pe care le posedă. Cu ajutorul mâinilor, inventatorul a apreciat că norul vulcanic se află la o altitudine de peste 5.000 m faţă de pământ. "Prin măsurători bio-energetice, care se fac prin forţa gândului. Centrul principal se află în palmă şi este supranumit forţa vindecătoare. În istoria umanităţii, fenomenul norului vulcanic a mai fost întâlnit. Sunt vulcani mai violenţi, care au stat o perioadă lungă în tăcere, iar gazele emise sunt mai intense.Nu este cazul să ne impacientăm. Gradul de periculozitate pentru sănătatea noastră este destul de mic, sub 5 la sută", a concluzionat Davidoni.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite