Intrare gratis pentru refugiaţii ucraineni la Embargo Fest. Capul de afiş al evenimentului este Goran Bregovici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Goran Bregovici va cânta din nou în Banat FOTO Embargo Fest
Goran Bregovici va cânta din nou în Banat FOTO Embargo Fest

Cea de-a treia ediţie a Embargo Fest are loc în perioada 12-14 august 2022, lângă oraşul Recaş, locaţie Două Dealuri, iar vineri, 12 august, Goran Bregovic va fi prezent în faţa publicului din Banat alături de Wedding and Funeral Band.

Embargo Fest este singurul festival de amploare care promovează minorităţile şi multiculturalitatea specifică zonei Banat, iar alături de concerte, la faţa locului, vor exista o sumedenie de activităţi: proiecţii de film, spectacolele de teatru pentru copii şi adulţi, ateliere de circ, dezbateri pe teme ecologice, zonă de distracţii pentru copii şi târg de produse bio.
 

Embargo Fest din acest an va avea porţile deschise pentru refugiaţii din Ucraina. Organizatorii au anunţat că vor avea intrare gratuită copiii sub 14 ani, presoanele de peste 65 de ani, dar şi refugiaţii din Ucraina. Conform estimărilor centrului Timişoara pentru Ucraina, la această oră sunt în Timiş în jur de 2.000 de ucraineni. 

Cea de-a treia ediţie a Embargo Fest are loc în perioada 12-14 august 2022, lângă oraşul Recaş, locaţie Două Dealuri, iar vineri 12 august, Goran Bregovic va fi prezent în faţa publicului din Banat alături de Wedding and Funeral Band. 
 

La faţa locului vor fi amenajate mai multe zone şi activităţi, scena principală va gazdui trupe precum: Spitalul de Urgenţă, R.O.A., Blazzaj, Publika, Canaf, Ţapinarii, Drvo Truo, Dragoş Moldovan, The Bandits, Lia Burg sau Graiul, dar şi ansamblurile de dansuri tradiţionale.
 

The Fortress este scena de underground, compusă din containere maritime reciclate care sunt aşezate în forma cetăţii Timişoara, aici vor performa: Methadone Skyes, K-lu, Dan Gerosu, Brăiescu, Dolo, Kuky&WoodieX, Weeping Assault, Dani Tobe, Bibanu, Karp, Gemini Jaxx şi Midiportal.
 

Culto-Cort este zonă creată alături de prietenii de la Şcoala de Circ, care vor instala un cort de circ de mari dimensiuni, acolo se vor organiza spectacole şi ateliere pentru copii şi tineri, alături vor fi şi cei de la Teatrul Portabil. 
 

În fiecare seară regizorul Mihai Dragolea va prezenta documentare pe teme ecologice şi vom purta discuţii despre un viitor mai sustenabil, iar o parte din cort va gazdui o expoziţie de picturi create de Valeriu Sepi. 

Vă mai recomandăm să citiţi:

Goran Bregovici concertează pe dealurile Recaşului. Embargo Fest revine după doi ani de pandemie

Festivalul JazzTM nu moare, se transformă. Un nou partener principal şi nume mari la ediţia din acest an

Festival în amintirea embargoului de la frontiera cu Serbia. „Embargoul a însemnat şi prietenie, socializare, schimb cultural cu cei de dincolo de graniţă”

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite