INEDIT Expoziţie de colaje artistice din plante presate - by Claudia Duman

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Plantele se presara in expozitie, la Timisoara
Plantele se presara in expozitie, la Timisoara

Claudia Duman invită timişorenii la o experienţă artistică neconvenţională. Sala Capitol a Filarmonicii Banatul va găzdui vernisajul expoziţiei cu colaje artistice din plante, sub semnătura artistei.

Membra a asociatiei World Wide Pressed Flowers Guild din SUA, psihopedagog şi asistent social în viaţa de toate zilele, mamă a trei fete, Claudia Duman propune o formă de artă care îmbină pictura cu natura. Rezultatul este o imagine care cu siguranţă atrage privirile iubitorilor de frumos, operele sale aducând aminte de anumite creaţii ale lui Ştefan Luchian.

EXCLUSIV WEB De aici se vede Timişoara cel mai bine: topul "zgârie-norilor" din oraş GALERIE FOTO

Ideea de a construi o astfel de exprimare artistică se datorează unei experienţe acumulate de-a lungul anilor, perioada in care si-a imbunatatit tehnica presării şi conservării plantelor, rezultatul fiind descoperirea unei pasiuni din care au aparut aceste creatii care exprima intr-un mod aparte frumusetea. Evenimentul va avea loc miercuri, 2 noiembrie, cu începere de la ora 15, pe holul de la etajul 1, în Sala Capitol a Filarmonicii Banatul.

INEDIT: Turiştii care vin în Timişoara vor putea folosi un „Google Maps" pentru tramvaie

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite