Începe Revolution Festival 2019. Concerte cu staruri precum Kosheen sau Unkle, coreenii de la Idiotape sau gypsy punk cu Maika

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A V-a ediţie a Revolution aduce la Liceul Silvic din Timişoara artă, concerte şi multe surprize. Zece scene şi zone de festival vor asigura trei zile de neuitat.

În perioada 8 – 10 august vizitatorii festivalului au ocazia să vadă live trupe excelente precum, Kosheen din Bristol, britanicii trip hop de la Unkle, trioul din Coreea de Sud, Idiotape, excentricii gypsy punk de la Maika, Kal, super grupul din Serbia, Minilinija şi mulţi alţii. 

Starul primei zilei a este faimoasa trupă britanică Kosheen. Grupul va urca pe Main Stage în formulă completă, iar vizitatorii vor putea să asculte live hituri precum: „Catch”, „Hide U”, „Suicide” sau „Empty Skies”. 

Apoi, pe 9 august, la Liceul Silvic, festivalul îi aduce în prim-plan pe cei de la Unkle. Trupa, care s-a format în anii ’90, a colaborat de-a lungul anilor cu nume răsunătoare precum: DJ Shadow, Tom York, Jason Newsted sau Nick Cave. 

Unkle este considerată una dintre cele mai importante trupe trip hop din Europa. 
 

Direct din Seul ajunge la Timişoara Idiotape, un trio electro pe care criticii îl compară cu Daft Punk. 

Formaţia gypsy punk Maika se întoarce la Timişoara şi în 2019 şi promite un show excentric, pe care nimeni nu o să-l uite prea curând. Li se alătură Kal, care aduce la Revolution un sound interesant, cu influenţe din toate colţurile lumii. 

Minilinija, una dintre cele mai tari trupe din Serbia, se alătură line-up-ului din acest an. 


 

Electric Apex Stage, care se numără printre cele mai îndrăgite scene Revolution, este locul perfect pentru cei care nu se mai satură de electro. Pentru ei pregătesc show-uri Amorf live, Atipic showcase, Livio & Robi, Praslea şi nu numai. 

Gaia Trance Zone aduce în faţa publicului o combinaţie interesantă de DJs români şi sârbi, precum: Imaginarium live, Latam, Moca, Psylev, Stole, Vlada, Xoa, Zarma sau Zenesis. 

Revolution Festival are loc în acest an la Casa Verde, unul dintre cele mai frumoase locuri din Timişoara. Publicul este aşteptat într-o adevărată oază de verdeaţă, iar decorul, care pare desprins din poveşti, va fi completat de fascinante show-uri de mapping. 


 

Fiecare zi a festivalul are o temă diferită. Prima este o retrospectivă a ediţiilor precedente ale Revolution. A doua este un tribut dedicat lui Keith Flint, iar tema pentru ultima zi este ecologia. 

Vizitatorii se vor putea bucura şi de excelente selecţii de vinyluri, cover-uri la pian după melodii celebre, numeroase zone chill, ghost party, silent disco şi multe alte surprize. 

Identitatea vizuală a festivalul a fost creată de un grup de artişti din Chile, MEDU1A, care s-a implicat şi în celebrul Primavera Festival. Se alătură şi DEV9T, una dintre cele mai importante platforme de artişti din Balcani. 

În perioada 8 – 10 august, festivalul îşi va deschide porţile între orele 19.00 – 03.00. 

Biletele la Revolution se pot cumpăra atât de la intrarea în festival, cât şi online, de pe www.mytickets.ro. Preţul unui abonament de trei zile este 99 de lei, iar un bilet de zi costă 59 de lei. 

Citeşte şi:


VIDEO Kosheen la Revolution 2019. Festivalul se mută de la Muzeul Satului la Liceul Silvic din Timişoara

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite