Încep lucrările la drumul Timişoara- Moşniţa Nouă. Patru benzi, cinci sensuri giratorii, piste de biciclete şi trotuare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Planul şoselei Timişoara-Moşniţa Nouă
Planul şoselei Timişoara-Moşniţa Nouă

În următoarele şapte luni se va luca intens pe drumul dintre Timişoara şi Moşniţa Nouă, care are o lungime de patru kilometri.

Drumul care leagă Timişoara de comuna periurbană Moşniţa Nouă, care are doar patru kilometri, este una dintre cele mai circulate artere.

Şoseaua avea câte o bandă de mers, iar ieşirile către noile cartiere de vile se făceau în condiţii dificile. În următoarele şapte luni se va lucra intens aici.

Şoseaua va avea patru benzi, cinci sensuri giratorii, o intersecţie lărgită, piste de biciclete şi trotuare pe ambele părţi, 16 alveole pentru staţiile de autobuz, rigole pentru apa pluvial şi iluminat stradal.

De asemenea, vor fi platforme speciale pentru cântărirea autovehiculelor grele la ieşirea din Moşniţa Nouă.

Imagine indisponibilă

“Start lucrări la drumul Timişoara-Moşniţa Nouă. Cât am aşteptat să spun asta şi ce lung drum birocratic am parcurs până aici! Am învins toate piedicile şi ne apucăm de treabă. Aşadar, am semnat Ordinul de începere a lucrărilor la drumul Timişoara – Moşniţa Nouă. Urmează o perioadă foarte grea pentru şoferi, dar, sunt convins, cu răbdare şi înţelegere trecem şi peste asta. Mă asigur că lucrările rămân în grafic şi că voi reda oamenilor, aşa cum am mai spus, normalitatea pe care o aşteaptă de câţiva ani”, a transmis Călin Dobra, preşedintele CJ Timiş, pe pagina sa de Facebook.


 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite