Incendiu uriaș la fabrica Fornetti din Timiș. Intervin aproape 80 de pompieri UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu de mari proporții a izbucnit, luni după-amiază, la fabrica Fornetti, din Hodoni, județul Timiș. Din primele informații nu există victime, dar incendiul se întinde pe aproximativ 2.000 de metri pătrați, la fața locului fiind trimiși peste 60 de pompieri.

La fața locului au fost trimiși aproximativ 80 de pompieri FOTO ISU
La fața locului au fost trimiși aproximativ 80 de pompieri FOTO ISU

UPDATE: Până la sosirea pompierilor, Serviciile voluntare pentru Situații de Urgență au intervenit pentru evacuarea în siguranță a 148 de persoane. Nu se înregistrează victime. 

La fața locului sunt 78 de pompieri. „Din ordinul inspectorului general al IGSU, la fața locului se alocă 2 autospeciale de stingere în sprijin. Incendiul este localizat, fără pericol de extindere”, a transmis ISU.

Știrea inițială
„La ora 16:04 am fost anunțați despre producerea unui incendiu la o hală de depozitare în satul Hodoni. Au fost alertate toate subunitățile de intervenție si la fața locului s-au deplasat 60 pompieri cu 11 autospeciale de stingere, 2 două autoscări mecanice, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ. La fața locului au fost solicitate în sprijin 4 Servicii Voluntare pentru Situații de Urgență (comunele Periam, Variaș, Satchinez și Biled)”, a transmis ISU Timiș.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș, începând cu ora 16:20 a fost activată Grupa Operativă la nivelul inspectoratului.

„Din primele informații, incendiul se manifestă la interiorul unei hale și la acoperiș, pe o suprafață de aproximativ 2000 de metri pătrați. Din primele informații, nu se înregistrează victime”, a mai transmis ISU Timiș.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite