Încălzirea vremii scoate cerşetorii pe străzile Timişoarei: "Pisică" a câştigat 700 de lei din mila oamenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Pisică" este vedetă printre cerşetori
"Pisică" este vedetă printre cerşetori

Poliţiştii locali au continuat în aceste zile acţiunile pentru depistarea şi întocmirea de fişe personale persoanelor care apelează la mila publică

În week-end-ul trecut un număr de 36 de cerşetori şi oameni ai străzii au fost depistaţi pe străzile Timişoarei, iar în cursul zilei de ieri poliţiştii locali au mai descoperit 16 cerşetori şi oameni ai străzii, şase dintre ei în Campusul Universitar. Boschetarii au fost predaţi la Azilul de pe strada Brâncoveanu după ce au fost monitorizaţi şi li s-au întocm it fişe personale. 


„Acţiunile pentru depistarea cerşetorilor şi oamenilor străzii vor continua, cu atât mai mult cu cât o dată cu încălzirea vremii numărul acestora este tot mai mare în intersecţiile din oraş şi în zona centrală”, a declarat Dana Seracin, purtător de cuvânt la Poliţia Locală. 
 

Printre cei depistaţi în cursul zilei de ieri s-a aflat şi tânărul cunoscut cu porecla de ”Pisică”, R. Ion, de 32 de ani, din Caransebeş, care a mai fost surprins de poliţiştii locali având sume mari de bani asupra sa facuţi în special din cerşit, dar şi pe la persoanele care căutau un loc de parcare. De această dată bărbatul a fost depistat în zona Iulius Mall, având asupra sa suma de 700 lei făcuţi din cerşit. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite