În plină criză, unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine pregăteşte o nouă locaţie în Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kaufland pregăteşte un nou magazin în Timişoara
Kaufland pregăteşte un nou magazin în Timişoara

Concernul german care deţine magazinele de vânzare cu amănuntul Kaufland a depus la Primăria Timişoara documentaţia necesară pentru demararea proiectului unei clădiri în sudul oraşului. Ar fi al patrulea magazin sub acest "brand" în Timişoara.

În viitorul nu foarte îndepărtat, odată cu rezolvarea problemelor birocratice, compania germană va începe construcţia unui noi magazin pe Calea Martirilor, la ieşirea din Timişoara spre comuna Giroc. Conform reglementărilor în vigoare, proiectul a intrat în etapa a doua, aceea a elaborării propunerilor Planului Urbanistic Zonal şi a Regulamentului Local de Urbanism aferent, de informare şi consultare a publicului cu privire la documentaţia proiectului.

Timişorenii interesaţi pot consulta documentaţia la Primărie, la Biroul Dezvoltare Urbană şi Avizare PUZ/PUD (etajul II, camera 208), în perioada 17 iulie - 10 august, între orele 8.30 şi 10.30 (luni, miercuri şi vineri) şi între orele 8.30 - 10.30 şi 15.00 - 17.00 (marţi şi joi). Observaţiile vor putea fi transmise în scris la Serviciul Centrul de Consiliere Cetăţeni (camera 12) a Primăriei Municipiului Timişoara, Bd. C.D. Loga nr. 1, sau pe adresa de e-mail dezvoltareurbana@primariatm.ro, până la data de 10 august 2012.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite