Impresarul lui Torje, premiat la Topul Firmelor din Timiş: „În fotbal nu e criză”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste o mie de firme s-au aflat pe primele trei locuri ale Topului Firmelor pe 2011, din judeţul Timiş. Cristea Opria a fost desemnat cel mai bun impresar sportiv din judeţ

Centrul Regional de Afaceri din Timişoara a găzduit, aseară, cea de a 19-a ediţie a Topului Firmelor, un spectacol maraton la care au participat superlativele anului 2011. Camera de Comerţ i-a premiat pe cei care au învins criza economică.

Pe primele trei locuri din numeroasele grupe şi subgrupe (pe domenii şi mărimi) au fost ocupate de 1035 de firme, din cele 5.889 care au fost luate în calcul. Având în vedere numărul mare de oameni de afaceri care au fost premiaţi, spectacolul s-a încheiat cu mult după miezul nopţii.

Printre cei care s-au văzut cu un loc 1 se află şi Cristea Opria, acesta fiind premiat pentru cea mai bună firă de impresariat sportiv pe anul 2011. Agentul timişorean a dat lovitura în 2011 prin transferul lui Gabriel Torje de la Dinamo, la echipa italiană Udinese.

„Nu ştiu care au fost criteriile. Poate faptul că în 2011, am plătit la stat nouă miliarde de lei impozite. Oricum, a fost un an bun. Loviturile mari au fost Torje la Udinese şi Luchin la Dinamo. În fotbal nu s-a resimţit criza. Oricum, în Timş nu am concurenţi”,
a spus Opria.

Cristea Opria se află pentru a treia oară la Topul Firmelor Timiş, prima dată ocupând un loc trei, a apoi un loc doi, iar acum prima poziţie.

Am fost anunţat că la evenimentul de la Bucureşti, am fost desemnat al doilea impresar, după firma lui Giovani Becali, cu care am relaţii bune şi cu care colaborez”, a mai spus Opria.

Impresarul are sub contract 72 de fotbalişti din Brazilia, Uruguai, Serbia, din ţări africane şi România.

Am foarte mulţi copii de 16-17 ani, care veţi vedea, vor exploda în câţiva ani. Voi colabora în continuare şi cu cei de la Poli, cărora nu le voi lua bani. Eu îmi iau comision doar după ce un jucător va fi transferat la altă echipă”, a mai declarat Cristea Opria.


Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite