Impact mortal - un tren a spulberat o Dacie Solenza: şoferul mort, iar pasagerul se zbate între viaţă şi moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul maşinii nu a oprit la trecerea de nivel cu calea ferată, astfel că trenul a intrat în plin în maşină târând-o aproape 200 de metri. Cele două persoane din maşină au fost ztrobite, iar autoturismul s-a transformat într-un maldăr de fier contorsionat. Rudele victimelor au sosit la faţa locului şi au privit îngrozite cum pompierii se luptă din răsputeri să le salveze viaţa.

Accidentul a avut loc în jurul orei 21, în apropiere de comuna timişeană Parţa. La bordul automotorului ce leagă Timişoara de Cruceni se aflau câteva zeci de persoane ce fac naveta. Din neant, oamenii au auzit cum angajatul CFR din locomotivă dă semne de nervozitate şi foloseşte la maximum semnalele sonore. Nu au mai trecut decât câteva secunde, iar călătorii au auzit o bufnitură şi au văzut mult fum. S-au repezit la geamuri şi nu le-a venit să creadă: dintr-o maşină strivită de sub locomotivă se auzeau gemete.

CLICK AICI PENTRU IMAGINI DE LA LOCUL TRAGEDIEI

image

Disperaţi, oamenii au sunat la 112 şi au cerut ajutoare. Până la sosirea ambulanţelor SMURD şi a pompierilor de la descarcerare, călătorii au încercat să acorde primul ajutor. Nu au reuşit, pentru că maşina era contorsionată. A fost nevoie de mai bine de jumătate de oră când până când prima victimă a fost eliberată. Omul era mai mult mort decât viu, având organele interne zdrobite.

image

După altă oră, pompierii militari au scos Dacia Solenza de sub tren, dar şoferul era mort. Rudele victimei au înnebunit de durere la auzul veştii.

Nici călătorii din tren nu au avut o seară mai plăcută, fiind nevoiţi să îşi continue drumul spre casă pe jos, asta pentru că automotorul a suferit pagube serioase. Cercetările poliţiştilor arată că de vină pentru accident este şoferul, pentru că nu a oprit la trecerea de nivel cu calea ferată.

image
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite