Iei parte, ai carte…de muncă. Peste 300 de joburi sunt puse la bătaie pentru şomerii timişoreni la un nou Târg de joburi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sunt aşteptaţi cu CV-ul în buzunare. Este vorba despre timişorenii şomeri sau în căutarea unui loc de muncă, ce au ocazia să pună bazele unei colaborări cu o serie de firme. Domeniile sunt cât se poate de variate, astfel încât, fiecare să îşi poată găsi câte un job.

Compania de training "Know!", cu peste 13 ani de experienţă pe piaţa românească de consultanţă în resurse umane, organizează miercuri, 1 iunie 2011, la Casa Tineretului din Timişoara, între orele 10.00 - 18.00, Târgul de Joburi "Iei parte, ai carte...de muncă!".

Liceele private - o afacere sigură pentru elevi. Pentru câteva sute de euro, elevii îşi permit medii mici şi absenţe. Vezi cât costă şcolarizarea la un liceu privat din ţară

La eveniment şi-au anunţat participarea o serie de angajatori de top, cu peste 300 de locuri de muncă din domenii variate: asigurări, automotive, producţie, IT, resurse umane sau vânzări.

Joburi pe bani europeni

Târgul este organizat în cadrul proiectului "Iei parte, ai carte...de muncă",  cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 -2013, "Investeşte în Oameni" şi se adresează tuturor persoanelor care îşi caută un loc de muncă. Organizatorii promit să ofere şi premii, la Tombola care se va derula pe tot parcursul evenimentului.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite