GALERIE FOTO: Vezi cele mai sexy aspirante la o funcţie politică din Banat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sunt tinere, sexy şi nu se opresc cu premiile de la Miss. Chiar dacă sunt prinse adesea în mijlocul controverselor, tinerele aspirante la funcţii politice nu se lasă demoralizate cu una, cu două. Vezi cele mai sexy domnişoare din politica timişoreană.

image

Click pe poze pentru GALERIE FOTO!

GALERIE FOTO: Concediu de vedetă. Vezi în ce locuri exotice s-a distrat sexy-consiliera de la IMM, Bianca Jurcă

O prezenţă de scurtă durată, dar mediatizată în Timişoara a fost Roxana Golban. „Iepuraşul" care a pus lideri de la Bucureşti pe jar a şocat atunci când a fost protagonista unui pictorial „Black Swan", varianta adaptată pentru Playboy. Deşi a fost criticată de liderii ei din capitală, Roxana a declarat că îşi doreşte să continue, atât cu cariera de model, cât şi cea politică.

image

Click pe poze pentru GALERIE FOTO!

GALERIE FOTO: Vezi cum se distrează cei mai şmecheri funcţionari publici ai Timişoarei. Facebook-ul, locul ideal de a-şi afişa trofeele

Cunoscută drept „bomba sexy de la prefectură", Bianca Jurcă nu mai are nevoie de nico prezentare. Pe lângă prezentările de modă şi salonul ei de înfrumuseţare, tânăra a lucrat la imaginea multor politicieni. Recent, bruneta a fost implicată într-un scandal, după ce propria ei mamă a angajat-o ca şi subaltern, în calitate de director al Agenţiei IMM Timiş. Jurcă a declarat că doreşte să îşi continue cariera din birou şi a mărturisit că modelul ei în viaţă este Elena Udrea.

image

Click pe poze pentru GALERIE FOTO!

Una dintre cele mai incendiare apariţii în politică este Raluca Jessica Boancă. După ce a cucerit toţi bărbaţii pe coperta revistei FHM, timişoreanca focoasă a hotărât că vrea o carieră în politică. „Nu cred că Elena Udrea este singurul model în politică", a declarat bruneta.

Ce este în mintea piţipoancelor care pozează ca starlete pe Facebook

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite