Gábor Király, celebrul portar cu pantaloni al naţionalei Ungariei, vine în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gábor Király, portarul care a făcut minuni în poarta naţionalei Ungariei la Euro 2016, va vizita localitatea Dumbrăviţa, de lângă Timişoara.

Portarul naţionalei Ungariei, Gábor Király, cel mai mai vârstnic jucător care a evoluat vreodată la un turneu final al Campionatului European de fotbal, la 40 de ani şi 74 de zile (la meciul cu Austria), este aşteptat în România. Goalkeeperul cu „pijamale” va vizita Dumbrăviţa, localitate legată practic de Timişoara, unde va participa la un eveniment care are ca scop popularizarea meseriei de portar de fotbal.

După încheierea europenelor din Franţa –unde Ungaria a reuşit să iasă din grupe de pe primul loc (au învins Austria cu 2-0, au făcut egal cu Islanda şi Portugalia, 1-1 respectiv 3-3), fiind eliminaţi de Belgia (scor 0-4), Gábor Király şi-a reluat antrenamentele cu echipa Swietelsky Haladás Szombathely.

Acesta se ocupă însă şi de Şcoala Internaţională de Portari “Király Gábor”, cu care va pleca într-un turneu de promovare în oraşele maghiare Szeged, Hatvan, Nagykanizsa şi Szekszárd, cât şi la Dumbrăviţa, în judeţul Timiş.

Iniţial, caravana trebuia să ajungă la Dumbrăviţa la mijlocul acestei luni, însă, din motive organizatorice Király va poposi la Dumbrăviţa în luna august. 

Citiţi şi:

FOTO Comuna Dumbrăviţa, localitatea din Timiş unde se trăieşte cel mai bine în România

VIDEO Comuna Dumbrăviţa va avea sală de sport de peste 1,3 milioane de euro

 

Incubator de afaceri de peste un milion de euro, pentru IMM-uri cu activităţi în domeniul meşteşugurilor tradiţionale

FOTO Brăţări cu buton de panică pentru vârstnicii cu probleme: în câteva minute ajutoarele sunt la uşa lor

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite