FOTOGALERIE Accident în lanţ la Timişoara, cu blocarea tramvaielor, după ce o tânără a fost spulberată pe zebră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de 22 de ani a fost lovită pe zebră de un şofer care circula de doar o lună. În urma impactului, şoferul a intrat în două maşini care staţionau la semafor, iar unul dintre autoturisme a ajuns pe liniile de tramvai. Circulaţia a fost dată peste cap.

Accidentul a avut loc în noaptea de luni spre marţi între pieţele Maria şi Sinaia din Timişoara. O tânără de 22 de ani tocmai trecea strada pe zebră când şoferul unui Opel a izbit-o în plin. Martorii spun că şoferul gonea, chiar dacă era începător, având o experienţă de doar o lună la volan. Fata a fost aruncată la pământ, dar maşina şi-a continuat drumul. Şoferul a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a oprit în alte două vehicule care aşteptau la semafor apariţia culorii verzi.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

image

"Stăteam la semafor şi am auzit o bubuitură. Am fost bruscat şi mi-am dat seama că tocmai avuse loc un accident. Maşina mea e praf", a spus unul dintre şoferii implicaţi în accident. În urma impactului de la semafor, una dintre maşini a ajuns pe liniile de tramvai. Ca atare, circulaţia mai multor tramvaie a fost blocată, la fel ca şi circulaţia rutieră în zonă.

image

Text foto: Accidentul a dus la blocarea circulaţiei în zona centrală a Timişoarei

Tânăra lovită pe zebră a fost urcată într-o ambulanţă, unde medicii i-au acordat primul ajutor. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal, unde medicii au stabilit că are bazinul dislocat şi un picior rupt. În acest timp, şoferul vinovat de accident a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ, semn că bărbatul nu a băut înainte să se urce la volan.

image

Text foto: Tânărul vinovat de accident susţine că pietonul s-a aruncat în faţa maşinii

Cercetările continuă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite