FOTO VIDEO Timişoara, uluitoare prin ochii dronei „Eye In The Sky“. Este una dintre realizările inedite ale anului 2013

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În 2013, Timişoara s-a numărat printre primele oraşe din România care se pot mândri cu fotografii aeriene realizate cu ajutorul unei drone.

Pozele realizate cu drona sunt cea mai nouă pasiune a fotografilor, chiar dacă, deocamdată, la început de drum în România. Timişoara a fost şi de această dată la înălţime. Fotograful Valentin Vâlcu, pasionat de gadgeturi şi tehnologii noi, a uimit în 2013 cu imaginile pe care le-a surprins cu drona sa.

Aparatul său a devenit cunoscut în tot oraşul, iar imaginile surprinse au devenit virale pe paginile de socializare.

Timişoreanul a fost nelipsit de la marile evenimente din oraş, a surprins imagini senzaţionale, a arătat Timişoara de la înălţime aşa cum niciodată nu a mai întâmplat. 

“În 2013 mi-am descoperit o nouă pasiune pe care am împărtăşit-o cu voi îndeaproape, în cadrul proiectului Eye In The Sky. Aşa cum aţi aflat pe parcursul acestui an, fotografia cu ajutorul dronelor este oarecum la început de drum, iar noi, cei din Timişoara suntem printre primii că ne putem mândri cu frumuseţea oraşului fotografiat de la înălţime. Din acest punct de vedere, 2013 a fost un an interesant, plin de încercări şi reuşite şi cu această ocazie, ţin să muţumesc tuturor fanilor de pe Facebook, pentru gândurile frumoase şi incurajări”, a declarat Valentin Vâlcu.

Vă lăsăm să savuraţi câteva din fotografiile inedite realizate în 2013, la Timişoara, cu ajutorul dronei.

image

GALERIE FOTO EYE IN THE SKY



Citiţi şi:
 

FOTO-INEDIT Timişoara văzută prin ochii păsărilor. Drona care oferă o nouă dimensiune oraşului

FOTO Festivalul Bega Bulevard şi Cursa Răţuştelor văzute prin ochii unei drone

VIDEO Imagini fabuloase cu lucrările de pe şantierul subpasajului Michelangelo

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite