FOTO VIDEO “Părintele Segafredo” a venit la Timişoara pentru a lansa o premieră mondială

0
0
Soprana Andreea Ilie şi Massimo Zanetti (în stânga) la Timişoara FOTO Ştefan Both
Soprana Andreea Ilie şi Massimo Zanetti (în stânga) la Timişoara FOTO Ştefan Both

Milionarul Massimo Zanetti, unul din cei mai importanţi oameni de afaceri din industria cafelei, a venit la Timişoara pentru inaugurarea primului restaurant Segafredo din lume.

O nouă premieră mondială a avut loc la Timişoara. În capitala Banatului s-a deschis prima franciză de restaurant al celebrei cafenele Segrafedo. „La mia cucina da Massimo Segafredo Zanetti Espresso” a fost inaugurat în prezenţa milionarului italian Massimo Zanetti, fondator, acţionar şi preşedinte al grupului Massimo Zanetti Beverage. 

Supranumit „Părintele Segarfedo”, Zanetti este unul din cei mai importanţi oameni de afaceri din industria cafelei din lume. Cafeneaua-restaurant din Timişoara se află în Piaţa Victoriei, pe locul vechiului Segafredo. Franciza italienilor a fost înregistrată la 23 octombrie, iar locaţia de la Timişoara este prima de pe glob. 


La evenimentul de deschidere a fost invitată să cânte soprana Andreea Ilie, care, la un moment dat l-a chemat şi pe Massimo Zanetti la microfon pentru a interpreta împreună „Volare” şi „O sole mio”.

Massimo Zanetti la Timişoara FOTO Ştefan Both

Massimo Zanetti s-a născut într-o familie de comercţianţi de cafea, bunicul şi tată său ocupându-se de afaceri. În 1974, Zanetti a achiziţionat prăjitoria de cafea Segafredo din Bologna. În 1980 avea deja afaceri în Franţa, Portugalia, Austria şi America de Sud. În anii 2000 a achiziţionat compania finlendeză Meira şi compania amerciană MJB, iar astăzi, Segafredo Zanetti Espresso Worldwide este principala companie mondială în domeniul prăjirii cafelei, cu o cifră de afaceri estimată la 1,2 miliarde de dolari. 

Massimo Zanetti la Timişoara FOTO Ştefan Both

Massimo Zanetti a fost, între anii 1994-1996, senator în Parlamentul Italiei, pe listele partidului lui Berlusconi. A fost şi preşedintele celebrului club de fotbal FC Bologna. 


Sursa VIDEO: timisoarastiri.ro

Timişoara


Ultimele știri
Cele mai citite