FOTO VIDEO Atmosferă de Copacabana la concertul cu Club de Belugas şi Brenda Boykin, de la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Terasa La Căpiţe din Timişoara a fost plină ochi la concertul susţinut de celebrul grup Club des Belugas şi americanca Brenda Boykin.

Terasa La Căpiţe, intrată în această vară în preferinţele timişorenilor datorită evenimentelor de calitate, a fost neîncăpătoare la concertul susţinut de Club des Belugas. Este vorba de un proiect muzical de nu-jazz, soul, latin, swing şi lounge, născut în Wupertal, Germania, în anul 2002.

Din trupă fac parte Matthias Bangert, Roman Babik, Karl Boes, Michael Neher Warkocz şi Detlef Hoeller. Club des Belugas a scos până acum 14 albume. Printe solistele formaţiei se numără şi americanca Brenda Boykin, care colaborează cu trupa din 2005, şi cea care a şi cântat la Timişoara.  

Muzicienii au creat o atmosferă incendiară pe terasă cu căpiţe făcându-i pe spectatori să danseze pe ritmuri sud-americane. Mai mulţi tineri, membri ai unor cluburi de dans din oraş, au încins veritabile lecţii de dans în faţa scenei spre uimirea Brendei Boykin.

Cântăreaţa din America s-a simţit excelent la concert, s-a lăsat pupată şi îmbrăţişată de timişoreni, iar la final s-a întors pentru un bis acapela. A fost vorba de piesa „Rivers of Babylon” de la Boney M, pe care a cântat-o alături de spectatori. 
 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite