FOTO VIDEO Al trelea videoclip pentru puştanii rockerii de la ALL Friends Band

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copiii din trupa ALL Friends Band au lansat cel de-al trelea videoclip, la piesa “Man of Constant Sorrow”. Acesta a fost prezentat la concertul ţinut la Casa Artelor din Timişoara.

ALL Friends Band, una din trupele timişorene de succes alcătuite din puştani se află în faţa celui de-al treilea videoclip. Micuţii muzicieni au prezentat nou clip, făcut la piesa “Man of Constant Sorrow”, în cadrul unui concert susţinut la Casa Artelor.

Este vorba de un cover compus de Dick Burnett, în urmă cu o sută de ani. Videoclipul a fost realizat cu ajutorul lui Flavius Băican, cunoscut şi “Navetistul Bănăţean”. Personajul principal din clip este Csabi Kalman, unul dintre cei mai avizaţi spectatori rock din Timişoara.

ALL Friends Band este alăcuită din elevii din clasa a VI-a la Şcoala "Nikolaus Lenau". Trupa a are deja o "vechime" de patru ani şi este alăcuită din solistul Luca Dragu, chitaristul Adam Suma şi toboşarul Felix Suma.

La ultimul concert de la Casa Artelor, alături de ALL Friends Band a fost şi Lucas Kohl, care s-a aflat în acest proiect de la început, dar s-a mutat de la "Lenau" şi a ieşit din grup.


Citiţi şi:

FOTO VIDEO Puştanii teribili din clasa a V-a de la "Lenau": ALL Friends Band sau viitorul pop-rock-ului timişorean

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite