FOTO UPDATE Autostrada Timişoara-Arad arată ca o sită: aproape 120 de gropi şi gropiţe pe 53 de kilometri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autostrada care leagă Timişoara de Arad, de 53 de kilometri, arată ca un drum judeţean de ţară. Este plină de gropi. Un timişorean a avut răbdarea să facă inventarul.

UPDATE Reprezentanţii Direcţiei Regionale a Drumurilor şi Podurilor s-au apucat deja de reparaţii, pe autostrada A1 Timişoara-Arad.

“În urma perioadei geroase de la finele săptămânii trecute, precum şi a utilajelor şi substanţelor folosite la deszăpezire, echipele de la DRDP Timişoara intervin pe Autostrada A 1 Arad-Timişoara, pentru reparaţii cu mixtură stocabilă. Aceste lucrări au început încă de luni, 5 martie, imediat ce condiţiile meteo au fost favorabile. Reparaţiile care se fac în sezonul de iarnă sunt provizorii, iar după încheierea sezonului rece se va putea intervene cu reparaţii cu mixtură asfaltică la cald. Lucrările vor continua şi săptămâna viitoare pe A1 Arad-Timişoara, dar şi pe alte drumuri naţionale din vest”, a declarat Alina Sabău, purtătorul de cuvânt al DRDP Timişoara.

Un timişorean a inventariat gropile

Cele câteva zile de ninsoare au lăsat prăpăd pe autostrada Timişoara-Arad. Datorită materialelor aruncate de firmele de desăpezire, au ieşit aproape toate vechile plombe, şi-au făcut loc şi alte găuri, astfel că şoseaua arată acum ca o sită. 

Timişoreanul Bujor Popa a avut chiar răbdarea să numere gropile.  

„53 de kilometri de autostradă între Timişoara şi Arad. 119 gropi şi gropiţe. 84 spre Arad , 35 spre Timişoara. Atâtea am reuşit să număr astăzi. Ziua le mai poţi evita. Noaptea... mult noroc şi drum bun”, a scris Bujor Popa pe pagina sa de Facebook.



Autostrada Vestului pe tronsonul Timişoara-Arad a avut parte şi până acum de multe reparaţii. Şoferii s-au obişnuit cu restricţii de viteză, devieri de pe o bandă pe alta, încă din primul an exploatare. Constructorul spune că ba s-a surpat asfaltul la îmbinarea unor podeţe, ba au apărut ondulări datorită traficului greu. 

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite