FOTO Un taximetrist vitezoman a blocat, azi-noapte, Complexul Studenţesc din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc azi-noapte
Accidentul a avut loc azi-noapte

Taximetristul gonea şi a intrat în plin într-una dintre intersecţiile cele mai aglomerate din Complexul Studenţesc, pe culoarea roşie a semaforului. Bărbatul nu a mai putut evita impactul cu un VW Passat condus de o şoferiţă. Traficul în zonă a fost dat peste cap, iar taximetriştii au venit în sprijinul colegului lor rănit.

Accidentul de circulaţie a avut loc azi-noapte la intersecţia bulevardului Eroilor de la Tisa cu Aleea F.C. Ripensia. Şoferul maşinii de taxi se grăbea să termine cursa, astfel că nu a ţinut cont de culoarea roşie a semaforului sau de faptul că urma să intre într-una dintre cele mai aglomerate intersecţii din oraş.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

Accidentul a avut loc azi-noapte

Taximetristul şi-a dat seama că urmează să intre într-una dintre maşinile care tocmai plecau de pe loc la culoarea verde a semaforului, însă era deja prea târziu. A tras de volan, a trecut peste o bornă metalică, după care vehiculul a intrat într-un VW Passat cumpărat de doar câteva zile. La volan era o femeie, care a fost calmată de trecători.

Accidentul a avut loc azi-noapte

Taximetristul a rămas fără permis şi urmează să suporte toate pagubele. Traficul din Complexul Studenţesc a fost dat peste cap pentru mai bine de două ore.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite