FOTO Şoferii au transformat Autostrada Vestului în coş de gunoi: „În Ungaria, participanţii la trafic nu au curaj să facă aşa ceva“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mizeria de pe Autostrada Vestului FOTO DRDP Timişoara
Mizeria de pe Autostrada Vestului FOTO DRDP Timişoara

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara atrage din nou atenţia participanţilor la trafic să nu arunce gunoiul pe drumurile publice.

Angajaţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara au ieşit din nou să facă curat după şoferii care lasă mormane de gunoaie pe Autostrada Vestului. Deşi există numeroase tomberoane în zonele de parcare, oamenii preferă să arunce muzeria pe maginea drumului. 

Cei de la DRDP fac numeroase apeluri pe pagina lor de Facebook, ca românii să dea dovadă de comportament civilizat şi să păstreze curăţenia! 

Lucrătorii DRDP Timişoara spun că depun toate eforturile pentru a efectua curăţenia în spaţiile de servicii de pe autostrada A1, precum şi în parcările de pe drumurile naţionale, dar este nevoie şi de contribuţia cetăţenilor. 

“Atenţie! Drumul nu este coş de gunoi! Acţiune de salubrizare realizată de Secţia Întreţinere Autostrăzi - CIC Pecica pe Autostrada A1, sensul de intrare în ţară, pentru că în Ungaria participanţii la trafic nu au curaj să facă aşa ceva. Vă rugăm să păstraţi curăţenia”, este ultimul mesaj transmis de DRDP Timişoara.

DRDP Timişoara, prin personalul desemnat, face curăţenie pe ambele căi ale A1 de la vama Nădlac II la fiecare 2-3 zile! 

Autostrada Vestului
Autostrada Vestului
Autostrada Vestului
Autostrada Vestului
TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite