FOTO Lotul 3 al Autostrăzii A1 Lugoj-Deva se apropie de inaugurare. A fost stabilită data recepţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autostrada Lugoj-Deva, loturile 3 şi 4 FOTO Facebook/Asociaţia Pro Infrastructură
Autostrada Lugoj-Deva, loturile 3 şi 4 FOTO Facebook/Asociaţia Pro Infrastructură

Primul tronson care va fi inaugurat este cel de pe otul 3. Asociaţia Pro Infrastructură cere responsabililor din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere să deschidă circulaţia imediat ce lucrările o permit, fără a aştepta după sectorul vecin.

GALERIE FOTO

Pro Infrastructura a anunţat data la care ar urma să fie inaugurate cele două loturi de pe Autostrada Lugoj-Deva.

Conform unei surse apropiate proiectului, antreprenorul proiectului de pe lotul 3 a solicitat recepţia parţială în data de 31 iulie. 

“În sfârşit, loturile 3 şi 4 ale Autostrăzii A1 Lugoj-Deva se apropie de inaugurare, la şase ani de la semnarea contractelor (august 2013) şi după veritabile epopei cu bâlbe administrative, manipulări, promisiuni fanteziste şi probleme tehnice: lilieci, cimitire, halde de steril, reţele de utilităţi mutate după ani întregi, exproprieri făcute greşit, nerecunoaşterea propriilor autorizaţii de construire, ameninţări cu rezilierea, dar şi alunecări de teren, refaceri de terasament şi asfalt”, spun cei de la Pro Infrastructură.

Autostrada Lugoj-Deva

La Holdea, capătul de vest al tronsonului Ilia-Holdea, constructorul (Comsa) a aşternut deja balastul stabilizat şi în scurt timp va pune în operă cele trei straturi de asfalt. Urmează parapetele de protecţie, marcajele şi indicatoarele rutiere şi este gata pentru trafic.

Autostrada Lugoj-Deva

“Cerem insistent responsabililor din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere să deschidă circulaţia imediat ce lucrările o permit, fără a aştepta după sectorul vecin. Fiecare zi contează, şoferii riscându-şi viaţa pe drumurile naţionale!

image


 

Pe lotul 4 mai este de muncă doar în vestitul deal <al liliecilor>, acolo unde constructorul (UMB) a aşternut balast stabilizat pe o treime din distanţă. Estimăm că şantierul va fi gata de inaugurare cel mai târziu la 15 august”, mai spun cei de la Pro Infrastructură, pe pagina lor de Facebook.

TimişoaraPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite