FOTO „Huliganii” timişoreni au reabilitat un salon de nou-născuţi de la maternitatea Bega

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţiunea de Crăciun 2014 demarat de Asociaţia Suporterilor Timişoreni “Druckeria” a ajuns la final. Suporterii echipei "Poli" au dus la bun sfârşit proiectul.

Unul dintre saloanele de nou-născuţi din cadrul secţie de terapie intensivă de la maternitatea Bega a fost reabilitat şi dotat din donaţiile strânse în cursul lunii decembrie. A fost vorba despre o investiţie de aproximativ 11.000 de euro.

Conform Druckeria, o bună parte a acestei sume, a fost asigurată de un om de afaceri din oraş, care a dorit să rămân anonim. Restul a fost acoperit din donaţii, dar şi de pe urma licitaţiei tabloului realizat de Flavius Ivan, achiziţionat cu 350 de euro şi donat de cumpărător tot în această cauză, el fiind acum expus la intrarea în salon.

„Acţiunea de Crăciun a fost finalizată în sfârşit, dar e bine mai târziu decât niciodată. Ne-am gândit să facem ceva diferit la ediţia de anul trecut. Considerăm că Poli e echipa comunităţii şi ne-am dorit să dăm ceva înapoi oraşului. Indiferent ce va fi în viitor cu noi sau cu echipa, această investiţie va rămâne în urma noastră”, a declarat preşedintele Asociaţia Suporterilor Timişoreni “Druckeria”, Sebastian Novovic, pentru druckeria.ro.

image


 

„E o mare realizare, în condiţiile în care toată secţia de terapie intensivă a fost reabilitată doar din sponsorizări. Această operă a voastră definitivează un proiect derulat de câţiva ani. Acţiunile propriu-zise au prespus igienizarea şi dotarea, instalaţia de gaze medicale fiind cea mai dificilă operaţiune. Poate că nu găsim suficiente mulţumiri tuturor celor implicaţi în această acţiune…Nu mai putem lucra cu aparatură de secoul al XXI-lea şi cu infrastructură de nivelul secolului al XIX-lea. Cine nu ştie cum a arătat secţia de terapie intensivă înainte, nu poate înţelege ceea ce s-a realizat. Noi, în urmă cu zece ani, eram la zero, nu aveam aproape nimic. Acum, am intrat în normalitate. Avem cinci spaţii, iar acesta, pus la punct cu ajutorul Druckeria, era ultimul neamenajat”, a adăugat Constantin Ilie, şeful Clinicii de Neonatologie.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite