FOTO Cinci străzi din cartierul Ronaţ, de lângă stadionul de rugby, au cunoscut asfaltul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Drumurile de lângă stadionul de rugby au fost asfaltate FOTO: Ştefan Both
Drumurile de lângă stadionul de rugby au fost asfaltate FOTO: Ştefan Both

Pe cele cinci străzi din Ronaţ s-au făcut lucrări de asfaltare, s-au intros canalizare şi s-au amenajat 60 de locuri de parcare

Străzile Anvers, Homorod şi Grigore Ureche, care înainte erau străzi de pământ, iat traficul se desfăşura cu dificultate, în special în yilele ploioase, au fost asfaltate. În acelaşi fel s-a procedat şi pe străzile Teodor Aman şi Radu de la Afumaţi care se aflau într-o stare mai bună decât celelalte, însă nu suficientă pentru asigurarea unui confort corespunzător. Străzile asfaltate în Ronaţ au fost în lungime de doi kilometri, iar cu aceată ocazia s-au amenajat şi 60 de locuri de parcare.

"Pe trei dintre străzi nu a fost deloc asfalt. Aici este şi terenul de rugby a echipei campioane a României, iar în când sunt meciuri este foarte frecventată zona. E greu de crezut că în Timişoara mai sunt străzi fără canalizare. Indiferent de zonă, e datoria noastră să intervenim. Trebuie să dezvoltăm oraşul nu doar prin subpasaje, sensuri giratorii şi înfrumuseţări de pieţe. În egală măsură trebuie să ne ocupăm şi de aceste străzi", a declarat Nicolae Robu, primarul Timişoarei. 

În ceea ce priveşte lucrările de extindere a canalizării, al cărui beneficiar au fost Aquatim, ele s-au realizat astfel: pe strada Teodor Aman a fost extinsă, s-au făcut 43 de racorduri de canal, iar pe strada Radu de la Afumaţi s-au făcut 17 racorduri de canal. Şi pe strada Anvers a fost extinsă canalizarea cu 30 de racorduri, în timp ce pe strada Homorod au apărut 38 de racorduri de canal, iar pe Grigore Ureche 15 racorduri noi. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite