FOTO Cea mai mare sală de fitness şi culturism din România s-a deschis la Timişoara. Aparatele, programele şi condiţiile sunt  uimitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul Smartfeet Studio deschis în Timişoara, în fostele hale ale intreprinderi Electrotimiş, este este cea mai mare sală de fitness şi culturism din România.

Alergi pe bandă şi te uiţi la una din cele 134 de canale de televiziune, pedalezi pe bicicleta statică şi te dai pe Facebook sau te delectezi pe Youtube. Cei care trec pragul noii săli Smartfeet 2 din Timişoara au parte de tot confortul efectuării unor exerciţii fizicie. Noul studio deschis în halele fostei intreprinderi Electrotimiş şi este cea mai mare sală de fitness şi culturism din România, fiind proiectată pentru 3.000 de persoane.

Smartfit este dotat în mare parte cu aparate Pulse Fitness, echipamente interactive de ultimă generaţie, eficiente, robuste şi cu un design ergonomic.

Asta înseamnă benzi de alergat, biciclete, aparte pentru forţă şi practic tot ce conţine o sală de fitness în stil occidental. O parte dintre aceste echipamente oferă posibilitatea de a opta pentru programul de personal trainer virtual direct din interfaţa aparatelor.

Sala aparţine unui campion naţional la squad. Răzvan Irimescu are 29 de ani şi este triplu campion naţional la rally-raid, motocross şi enduro. Este ultimul campion balcanic la squad.

“Am început acest sport la vârsta de 21 de ani. E un sport destul de periculos, am avut multe accidente. Primul an a fost dezastruos, am primit premiul pentru cele mai multe căzături. Particip la concursuri interne şi internaţionale. Patru ani la rând am fost vicecampion balcanic, însă anul acesta am reuşit să câştig”, povesteşte Răzvan Irimescu (foto), care pilotează un squad cu motor Yamaha de 450 cmc şi 80 de cai.

image

Irimescu a fost pasinat mereu de sportul şi în copilărie a fost campion la gimnastică.  

În perioada în care s-a apucat de squad a deschis în Timişoara o sală mică de culturism, lângă casa lui. Zona nu a fost prea bună şi afacerea nu a mers. S-a mutat apoi în cartierul Modern, unde de abia a putut face faţă cererii. A fost nevoit să se extindă cu o sală şi în Calea Şagului.

“Acum trei ani am deschis primu Smartfeet din Timişoara, în zona Circumvalaţiunii. Am creat o comunitate Smartfeet. Şi această sală a devenit neîncăpătoare. Am primit premiul pe plan mondial pentru cea mai bună sală de cycling din lume. În fiecare an am fost în finală Am decis să deschidem trei săli. După cea din zona Buziaşului, cea mai mare din România, proiectat pentru 3.000 de persoane, urmează să mai deschidem una şi în Şagului”, a mai spus Irimescu.



La Smartfeet există programe speciale pentru fitness, aerobic, indoor cycling, crossfit, TRX, box etc.
Timişorenii au parte şi de un bazin de înot, de jacuzzi cât şi saună. Vestiarele sunt şi ele senzaţionale. 

image
image

Smartfeet pune la dispoziţia clienţilor, în premieră în România, o serie de programe, antrenamente complexe şi de cea mai bună calitate, cu antrenori foşti şi actuali campioni în diverse sporturi.

“Sala este deschisă oricui. Indiferent că cineva interesat de îmbunătăţirea condiţiei sale fizice, pierderea în greutate, tonifierea musculaturii, optimizarea ritmului cardiac, recuperare medicală etc., sau este un sportiv de performanţă şi îi place să se aventureze mai mult în sala de forţă”, spune Răzvan Irimescu, patronul clubului Smartfeet.





 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite