FOTO Accident de tren în localitatea Lovrin. Un şofer a scăpat ca prin minune de la moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miercuri seara, în zona localităţii timişene Lovrin, a avut loc un accident de tren. Un român cu cetăţenie olandeză care conducea un autoturism cu o rulotă nu a oprit la o trecere peste calea ferată, fiind lovit în plin de un tren. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Un şofer prea grăbit nu a oprit la o trecere de cale ferată aflată în localitatea Lovrin şi a pus autorităţie în alertă după ce a fost surprins de un tren regio.

Şoferul, un român cu cetăţenie şi domiciliul în Olanda, venea spre Timişoara trăgând după el şi o rulotă. Acesta nu a respectat semnificaţiile indicatoarelor rutiere şi a traversat fără să se asigure peste calea ferată.

El a fost surprins de o garnitură feroviară de pasageri. Fericirea şoferului a fost că trenul nu avea viteză, trecera fiind situată la mică distanţă de gara din localitate. 

Din fericire, şoferul nu a fost rănit, el era singur în maşină, dar autoturismul a fost destul de rău avariat. Impactul cu garnitura de tren a smuls efectiv rulota din cârligul autoturismului. Atât maşina cât şi rulota au fost pline cu bagaje. 

De asemenea, au fost înregistrate avarii şi la tren. Şoferul vinovat a fost amendat şi cercetat pentru distrugere de bunuri. Circulaţia a fost blocată în zonă aproximativ 20 de minute.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite