FOTO A fost terminată uriaşa operă de artă realizată pe o clădire din Piaţa Victoriei

0
0

Doi artişti timişoreni au realizat un desen uriaş pe latura unei clădiri din centrul Timişoarei, pentru a promova Festivalul Plai, care se va desfăura la Muzeul Satului, în luna septembrie.

Festivalul Plai, care se va desfăşura la Timişoara, în perioada 13-15 septembrie, are parte de un afiş gigantic.

Este vorba de fapt de un graffiti care concurează pentru cel mai mare desen realizat vreodată pe o clădire în România. Lucrarea este înaltă de 24 de metri şi lată de 14 metri.

Artiştii Andrei Drăgan şi Negoiţă Cosmos au lucrat mai bine de o săptămână, folosind peste o sută de spray-uri şi zeci de litri de vopsea.

Pentru a putea desena pe clădirea aflată lângă Hotel Timişoara ei au avut la dispoziţie o macara specială.

Rezultatul este o tânără îmbrăcată în haine tradiţionale care cântă la un instrument de suflat. Aceasta anunţă ediţia din acest an al festivalului de world music Plai, care se ţine în tradiţionala locaţie din Muzeul Satului.

La Plai 2013 vor cânta nume precum Zaz, Patrice, Viex Farka Toure, Nuevo Tango Quintat feat.Marili Machado, Baba Zula sau Maia Vidal.

Un bilet de intrare achiziţionat până în 15 septembrie costă  40 de lei, apoi preţul va ajunge la 50 de lei. Preţul unui abonament este de 80 de lei dacă este cumpărat în avans sau 100 de lei la intrare.

Citeşte şi:

VIDEO Festivalul Plai 2013 aduce la Timişoara nume ca Zaz, Patrice, Baza Zula, Maia Vidal sau Vieux Farka

Mai multe - Timişoara

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite