FOTO A fost aprins iluminatul de sărbători în centrul Timişoarei. Spectacol de Centenar în Piaţa Victoriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentele dedicate Centenarului Unirii, la Timişoara, au continuat, sâmbătă seara, cu deschiderea Târgului de Crăciun şi aprinderea iluminatului de sărbători în Piaţa Victoriei.

GALERIE FOTO 

În anul Centenarului, într-un gest de unitate, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, i-a invitat pe scena din Piaţa

Victoriei pe preşedintele CJ Timiş, Călin Dobra, şi pe Eva Andreaş, prefectul de Timiş, pentru a marca inaugurarea Târgului de Crăciun.

Evenimentul a fost precedat de un speech al lui Nicolae Robu, care a evocat semnificaţia zilei de 1 decembrie. Apoi, un tricolor gigantic a fost desfăşurat de publicul din faţa Operei, chiar în timpul aprinderii iluminatului festiv din Piaţa Victoriei. 
 

Seara a continuat cu concertele susţinute de Ştefan Bănică Junior, Bosquito şi Alexandra Stan. 

Târgul de Crăciun de la Timişoara numără în jur de o sută de căsuţe, de unde se pot cumpăra produse de sezon. Zona gastronomic a fost deschisă în parcarea de la Modex. De asemenea, în atmosfera festivă a fost inclusă şi Piaţa Libertărţii, unde s-a conturat un mic orăşel al copiilor. În aceste zile se amenajează şi un patinoar în aer liber. 

Aprinderea iluminatului de sărbători din centrul Timişoarei

A 12-a ediţie a Târgului de Crăciun se va derula în perioada 1 decembrie 2018 - 10 ianuarie 2019.

Aprinderea iluminatului de sărbători din centrul Timişoarei

Programul din acest an a fost structurat avându-se în vedere următoarele Centenarul Unirii. În 8 decembrie vor fi prelucrări folclorice în varianta rock cu Phoenix. De Revelion, pe scena din centrul Timişoarei vor concerta Kamelia, Sean Norvis, Box Office şi Subcarpaţi.

Aprinderea iluminatului de sărbători din centrul Timişoarei

În 20 decembrie, Primăria organizează Rock for Revolution, cu  participarea trupelor timişorene Pro Musica, Implant pentru Refuz, Melting Dice şi Sanctuar.

Aprinderea iluminatului de sărbători din centrul Timişoarei


 

Târgul va fi deschis zilnic, între orele 10- 22.30.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite