Fotbaliştii de la “Poli” au plecat în Slovenia pentru primul cantonament al verii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişorenii vor juca două meciuri amicale la Terme-Zrece, cu NK Maribor din prima ligă slovenă şi NK Paloma din liga a III-a din Slovenia. Cei de la "Poli" revin acasă pe 30 iunie.

Jucătorii de la “Poli” au plecat în această dimineaţă în cantonament, în staţiunea montană Terme-Zrece, din Slovenia. Este o locaţie în premieră pentru jucătorii timişoreni, aleasă de noul tehnician al echipei, sârbul Vladimir Petrovici. Fotbaliştii se vor pregăti în cea mai bolagtă ţară din fosta Jugoslavie până pe 30 iunie. Primul cantonament va fi unul axat pe acumulare fizică, însă “Poli” va juca şi două meciuri amicale.

Pe data de 25 iunie, bănăţenii vor da piept cu NK Maribor, din prima ligă slovenă, iar pe 29 iunie, vor juc cu NK Paloma, echipă care evoluează în liga a III-a în Slovenia.

Lotul deplasat şa Terme-Zrece numără 27 de fotbalişti. Contra şi Dede se vor alătura lotului la începutul lunii viitoare, iar slovacul Jan Kozak urmează să revină la echipă la finalul Campionatului Mondial, unde participă cu naţionala ţării sale.

Iată lotul deplasat de Vladimir Petrovici în Slovenia: portari - Pantilimon, Taborda, Cobliş; fundaşi - Bonfim, Dukic, Cisovsky, Latovlevici, Luchin, Mera, Popovic, Scutaru, Sepsi, Sandu; mijlocaşi - Alexa, Bourceanu, Curtean, Poparadu, Ionescu, Vrsic, Tameş, Chiţu; atacanţi - Popovici, Axente, Goga, Magera, Mansour, Parks.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite