Fosta stea a fotbalului bulgar, Hristo Stoichkov, revine în Banat pentru un meci demonstrativ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stoichkov a partiicpat la dezvelirea noului nume al stadionului din Dudeşti Vechi în 2013 FOTO Ştefan Both
Stoichkov a partiicpat la dezvelirea noului nume al stadionului din Dudeşti Vechi în 2013 FOTO Ştefan Both

Hristo Stoichkov va participa la un meci caritabil la Dudeştii Vechi, „capitala” bulgarilor din Banat. Beneficiile vor ajunge la Kassandra Rotariu, fiica adoptivă a familiei Rotariu.

Bulgarii din Dudeştii Vechi se vor întâlni din nou cu fostul mare fotbalist Hristo Stoichkov, în cadrul unui eveniment fotbalistic programat în 15 august. Este vorba de un meci de caritate care se va disputa pe stadionul „Hristo Stoichkov” între o echipă alcătuită din prietenii lui Stoichkov şi una formată din prietenii lui Iosif Rotariu. 

Toate încasările vor fi donate Kassandrei Rotariu, fetiţa adoptată de familia Rotariu, care mai are nevoie de câteva operaţii.

Deocamdată nu se cunoaşte echipa fostei vedete de la FC Barcelona, însă alături de „Roti”vor fi jucători precum Belodedici, Lupu, Balaci, Cămătaru, Băban, Velcea, Bălace sau Trandu. 

Hristo Stoichkov a venit prima dată la Dudeşţti, în 2013, pentru a participa la un meci demonstrativ la dezvelirea noului nume al stadionului pe care joacă echipa locală Pobeda: "Arena Hristo Stoichkov". 

“Sunt extraordinar de fericit că stadionul se numeşte Hristo Stoichkov. Este un semn că bulgarii din străinătate ştiu să păstreze valoarea. Într-o comună din România există primul stadion care îmi poartă numele. Doresc ca şi jucători ca Hagi sau Popescu să aibe stadioane care să le poarte numele. Gică Hagi ar putea avea un stadion şi în Bulgaria, pentru că el are rădăcini bulgăreşti”, a spus Stoichkov. 

Citiţi şi:
 

FOTO Hristo Stoichkov a făcut spectacol la Dudeştii Vechi: “Optarul” a amintit de vremurile în care încânta la FC Barcelona

FOTO Hristo Stoichkov a pus piatra de temelie pentru "casa bulgărească" de la Muzeul Satului

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite