Femeie din Ucraina salvat─â dup─â ce a vrut s─â se arunce de pe pod, la Lugoj. Apoi a fugit din ma┼čina iubitului ├«ndrept├óndu-se din nou spre pod

0
0
captura
Femeia avea vânătăi pe care a spus că le-a făcut după ce a căzut cu bicicleta

O femeie de 34 de ani, din Ucraina, a vrut s─â se arunce de pe un pod din Lugoj, jude┼úul Timi┼č, ea fiind salvat─â de un cet─â┼úean. Ulterior, femeia, cu urme de lovituri pe corp, a fost observat─â de un echipaj de jandarmi c├ónd a fugit din ma┼čina partenerului s─âu, ├«ndrept├óndu-se din nou spre pod. Ea a fost oprit─â de jandarmi, fiind internat─â ├«ntr-o clinic─â de psihiatrie din Timi┼čoara.

ÔÇ×Ast─âzi, ├«n jurul orei 12:18, poli┼úi┼čtii Municipiul Lugoj au fost sesiza┼úi prin apel 112 cu privire la faptul c─â pe pasarela de pe strada Buzia┼čului din municipiu se afl─â o femeie care manifest─â un comportament agitat, exist├ónd posibilitatea inten┼úiei de a se sinucide. Poli┼úi┼čtii s-au deplasat de urgen┼ú─â la fa┼úa locului, constat├ónd faptul c─â o femeie de 34 de ani, din Ucraina, ar fi avut inten┼úia de a se sinucide, ├«ns─â, din fericire, a fost salvat─â de un cet─â┼úeanÔÇŁ, a transmis IPJ Timi┼č.┬á

Femeia a fost transportată la spital, întrucât avea un comportament agitat, ulterior fiind dusă la sediul poliţiei pentru audieri. 

├Än urma examin─ârii medicale, a reie┼čit c─â aceasta prezenta v├ón─ât─âi pe corp, ea declar├ónd poli┼úi┼čtilor c─â ar fi c─âzut ├«n timp ce mergea cu bicicleta, ├«n urm─â cu c├óteva zile.

După ce a plecat de la sediul poliţiei, femeia ar mai fi avut o tentativă similară, fiind observată de un echipaj de jandarmi.

ÔÇ×Dup─â finalizarea verific─ârilor, aceasta a plecat ├«mpreun─â cu concubinul s─âu spre adresa de domiciliu, iar la semaforul de la intersec┼úia str─âzilor Bucegi cu Nicolae Titulescu, ├«n timp ce autoturismul era ├«n mi┼čcare, a deschis portiera cu inten┼úia de a cobor├« din acesta, situa┼úie surprins─â de c─âtre un echipaj de jandarmiÔÇŁ, a ar─âtat IPJ Timi┼č.

ÔÇ×Ast─âzi, cu pu┼úin timp ├«n urm─â, ├«n localitatea Lugoj, colegii no┼čtri, Sebastian ┼či Cristian, au ├«mpiedicat o femeie care prezenta urme de lovituri pe corp, s─â se arunce de pe pasajul rutier, strada Buzia┼čului, pasaj ce trece peste c─âile ferate. Totul s-a ├«nt├ómplat ca ├«n filme. O ma┼čin─â a oprit brusc ├«n apropierea pasajului ┼či, sub ochii colegilor no┼čtri, portiera din st├ónga ma┼činii se deschide, iar o t├ón─âr─â femeie alearg─â spre pod. Intui┼úia colegilor no┼čtri i-a f─âcut pe ace┼čtia s─â o ajung─â din urm─â ┼či s─â o opreasc─â la timp. ├Än prezent, femeia se afl─â pe m├óini bune, ├«n grija medicilor", a explicat Jandarmeria.

Poli┼úi┼čtii au ├«ntocmit un proces-verbal de internare nevoluntar─â, femeia fiind transportat─â la o clinic─â de psihiatrie din municipiul Timi┼čoara, ├«n vederea intern─ârii.

Femeia din Ucraina este stabilită în România de mai mult timp.Ultima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite