Expoziţie de tramvaie de epocă, în depoul RATT. Timişorenii, aşteptaţi la o incursiune în istorie, de Ziua Transportatorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Istoria tramvaielor va fi pusa la dispozitia timisorenilor
Istoria tramvaielor va fi pusa la dispozitia timisorenilor

Tramvaie trase de cai, un tramvai care circulă gratuit şi multă istorie - vineri, de Ziua Transportatorului, timişorenii sunt aşteptaţi să admire cele mai vechi modele de tramvai, de la 1869 şi până în prezent.

Povestea tramvaiului de la 1869 şi până în prezent - este propunerea celor de la RATT pentru timişoreni, de Ziua Transportatorului. Primul tramvai tras de cai care a circulat pe drumurile publice va sta la dispoziţia publicului, vineri, începând cu ora 9.

80.000 de timișoreni beneficiază de gratuități în transportul comun. Vezi pe cine scutește de plată RATT

În plus, la Timişoara se împlinesc 142 de ani de la intrarea în circulaţie a primului tramvai tras de cai, ocazie cu care, cei de la RATT au pus la dispoziţia călătorilor un tramvai care ilustrează evoluţia mijloacelor de transport din 1869 până astăzi, sub forma unor decoraţiuni cu graffiti, pe exteriorul vagoanelor.

VIDEO Scandal cu tentă rasistă în tramvai la Timişoara. Totul a pornit de la o cioară

Tramvaiul va circula pe traseul depoul Badea Cârţan - Piaţa Traian - Prefectura Timiş - Piaţa Libertăţii - Catedrala Mitropolitană - Piaţa Maria - Piaţa Bălcescu - Febrica de Bere - Piaţa Traian - Piaţa Badea Cârţan - Gara de Est - Piaţa Traian - Piaţa Libertăţii.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite