Explozie în ajun de Anul Nou la o casă din Recaş. Două persoane, soţ-soţie, au fost rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În urmă cu două săptămâni două persoane au fost rănite după o explozie la Recaş
În urmă cu două săptămâni două persoane au fost rănite după o explozie la Recaş

O explozie puternică a avut loc în această după-amiază la o locuinţă din oraşul timişean Recaş. O scurgere de gaz la o butelie a provocat deflagraţia în urma căreia un bărbat şi o femeie au fost răniţi.

Localnicii de pe o stradă din Recaş au intrat în alertă după ce au auzit o bubuitură puternică venită de la una din case. Potrivit martorilor, totul s-a produs din cauza unei scurgeri de gaz la butelie. „Au schimbat butelia şi au băgat un pui la cuptor, iar când au vrut să dea drumul la dubă a explodat”, a spus un vecin.



Revelionul, la Casa Austria

Mama unuia dintre cei doi soţi răniţi, care locuieşte în casă, nu a vrut să spună ce s-a întâmplat, mulţumind doar lui Dumnezeu că oamenii, în vârstă de aproximativ 40 de ani, au scăpat doar cu câteva arsuri. La faţa locului au ajuns imediat două echipaje SMURD care le-au acordat primele îngrijiri răniţilor. „Sunt arsuri superficiale repartizate pe mâini şi pe faţă. Necesită internare”, a spus medicul Alina Iliescu. Bubuitura a fost atât de puternică, încât a distrus acperişul şi zidul de la două camere ale casei.

Rănit explozie
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite