EXCLUSIV Şmecherul cu BMW a luat 1,8 ani de închisoare cu suspendare pentru că a ucis şi a fugit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 22 de ani a fost condamnat la un an şi opt luni de închisoare cu suspendare pentru că a ucis un bărbat.

Andrei Zaharia, un şmecher cu şapte clase şi fără loc de muncă, a fost arestat în 16 iunie 2010, după ce a lovit cu maşina un pieton care traversa neregulamentar pe strada Circumvalaţiunii. Zilele trecute, Andrei a fost condamnat la un an şi opt luni de închisoare cu suspendare de Judecătoria Timişoara, însă poate să facă recurs.

El a fost judecat pentru că s-a urcat la volanul unui BMW neînmatriculat şi cu numele false şi a lovit în plin un pieton de 45 de ani. Andrei Zaharia nu a oprit maşina şi nu a acordat victimei îngrjiri medicale, ci şi-a lăsat victima în mijlocul drumului. El a fugit de la locul accidentului, apoi şi-a abandonat maşina şi s-a predat ulterior. Poliţiştii au descoperit că nu avea permis de conducere. Zaharia este liber acum, după ce a stat în arest în perioada iunie-octombrie 2010.
Reporterii „Adevărul de Seară Timişoara” au descoperit că Zaharia a mai fost prins de alte trei ori la volan fără permis în anul 2008. Procurorii l-au iertat de două ori, iar alt dosar al său a fost anchetat la nesfârşit, permiţântu-i astfel lui Zaharia să urce la volan a patra oară, în 16 iunie, când s-a transformat într-un ucigaş.

Citiţi şi: Preotul-ucigaş, iertat de judecători

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite