EXCLUSIV Accidentul cu români din Spania. Povestea tânărului mort în drum spre avionul care îl aducea în România să se însoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul mort în accidentul din Spania trebuia să se căsătorească în 23 august
Tânărul mort în accidentul din Spania trebuia să se căsătorească în 23 august

Unul dintre românii morţi în accidentul de microbuz din Spania avea 27 de ani, lucra ca şofer de TIR în Spania şi trebuia să vină în România pentru nunta pe care o avea programată în 23 august, la Jimbolia, judeţul Timiş.

Una dintre victimele accidentului din Spania în care şi-au pierdut viaţa opt români este Ovidiu, un tânăr de 27 de ani din Jimbolia. El lucra în Spania de trei ani, ca şofer de TIR. Acolo, tot ca şoferi de TIR, lucrează şi doi dintre fraţii lui Ovidiu. Celălalt frate, care este acum în Jimbolia, a lucrat şi el şofer de TIR în Spania.

Îndurerat, bărbatul, care s-a dus la aeroport în Timişoara să îşi aştepte fratele ce trebuia să vină din Spania, refuză să vorbească despre fratele său „care a ars de viu”. Localnicii din Jimbolia au numai cuvinte de laudă la adresa tânărului decedat în tragicul accident din Spania. Ovidiu lucra acolo de trei ani. Ieri, când s-a produs accidentul, se afla în microbuzul care îl ducea spre aeroportul din Valencia. De acolo trebuia să ia avionul care îl aducea în România, unde, în 23 august avea programată nunta.

Accident Spania

Ovidiu trebuia să se căsătorească cu Anca, o fată din Jimbolia, care i-a fost iubită în ultimii 10 ani. „Era un băiat deosebit. Toată lumea l-a iubit. Lucra pe TIR în Spania. A încercat să îşi facă un viitor”, povesteşte Prina Repca, mama fetei cu care trebuia să se căsătorească Ovidiu.

Cea care trebuia să fie soacra tânărului mort în accidentul din Spania a mai povestit că fiica sa a ştiut că s-a întâmplat ceva grav înainte ca accidentul să fie anunţat oficial. „Fata a vorbit cu el chiar înainte de a urca în microbuz. I-a spus că o să o sune când ajunge la Valencia. Pe la patru, ora României, a sunat-o din nou de pe drum şi i-a spus că îşi închide telefonul pentru a nu rămâne fără baterie. Şi nu a mai sunat…Ea a intrat în panică. Îl cunoştea foarte bine şi a ştiut că ceva s-a întâmplat. I-a scris mesaje şi l-a sunat, dar nu i-a mai răspuns. A luat legătura cu fraţii lui, dar nici ei nu ştiau nimic”, a mai mărturisit Prina Repca.

Tânăr decedat în accidentul din Spania

Femeia a mai declarat că microbuzul în care se aflau românii decedaţi făcea parte dintr-un convoi compus din două microbuze şi un autoturism care transportau români la aeroport. „Fata avea de data trecută când a fost în Spania numărul unuia dintre şoferii celeilalte maşini. L-a sunat, dar nu i-a răspuns, iar a doua oară când a sunat şi-a închis telefonul. Ce era să îi zică la fată?”, a mai spus femeia, a cărei fiică este încă în stare de şoc. 

Ministerul Afacerilor Externe confirmă că opt români au murit într-un accident rutier produs în Spania, după ce microbuzul în care se aflau aceştia a intrat în coliziune cu un TIR.

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite