Examenele continuă pentru profesori. Astăzi, dascălii se bat pentru un post de suplinitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de profesori susţin astăzi examenul de suplinitor. Dacă la titularizare, dascălii s-au bătut cu zecile pentru un singur post, în cazul testului de suplinire, nici 400 de cadre didactice concurează pentru aproximativ 1.500 de locuri. După modelul déjà implementat de Inspectoratul Şcolar, examenul va fi supravegheat video.

Fără prea multă bătaie de cap, în Timiş. Aşa se desfăşoară examenul de suplinire, faţă de cel e titularizare. Aproximativ 400 de candidaţi susţin examenul de suplinire, în timp ce 1.500 de posture sunt disponibile pentru judeţul Timiş.

Îmbulzeală la cea mai scumpă universitate din Timişoara. Vezi aici primele rezultate la admiterea de la Medicină!

Dintre acestea, 700 de locuri sunt întregi. Cele mai multe posture de suplinitori au fost puse la bătaie la limbe şi literature română, urmate de cele de învăţători. În capătul listei se află locurile de profesori de chimie şi educaţie fizică. Subiectele au fost primite de la Bucureşti iar rezultatele finale vor fi afişate joia viitoare, în 11 august. Primele rezultate vor fi disponibile în opt august, urmând ca în zilele de 9 şi 10 august să se primească contestaţiile.

Profesorii, dezamăgiţi de titularizare: „Nu ştiu ce relevanţă are examenul ăsta. Oricum, directorii îşi aleg profesorii"

Şedinţa publică de repartizare a posturilor va avea loc între 24 şi 26 august, iar cadrele didactice pot participa şi în cazul în care au obţinut peste cinci la examenul pentru titularizare, având prioritate.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite