Embargo Fest, pe dealurile Recaşului. Goran Bregovici şi Wedding and Funeral Band, cel mai aşteptat concert

0
0
Două Dealuri, un loc spectaculos nu departe de Timişoara
Două Dealuri, un loc spectaculos nu departe de Timişoara

Cea de-a treia ediţie a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, lângă oraşul Recaş, la locaţia Două Dealuri, care se află înainte de intrarea în localitatea Herneacova.

Cea de-a treia ediţie a Embargo Fest va avea loc, în perioada 12-14 august 2022, în oraşul Recaş (judeţul Timiş), în locaţia Două Dealuri, şi va aduce în faţa publicului peste 50 de artişti.

Ediţia din acest an a festivalului se va desfăşura pe o suprafaţă de peste 30 hectare şi va cuprinde mai multe zone cu diferite activităţi. 

La faţa locului va exista o expoziţie de maşini de epocă, târg de meşteşugari cu ateliere creative, spaţii de joacă pentru copii, zonă cu activităţi sportive şi două zone dedicate gastronomiei autohtone. 

Goran Bregovic va fi prezent în faţa publicului din Banat vineri, 12 august, alături de Wedding and Funeral Band.

El a devenit cunoscut alături de Bijelo Dugme, trupă în care a activat până în 1989, iar după destrămarea acesteia Emir Kusturica l-a convins să lucreze pentru industria filmului, lucru care s-a dovedit a-i fi benefic deoarece a creat coloane sonore pentru filme precum: Time of the Gypsies, Queen Margot, Underground şi Arizona Dream. Compozitor şi chitarist de excepţie, Goran Bregovic a scris piese pentru Iggy Pop, Ofra Haza sau Cesaria Evora. 

Goran Bregovici

Scena principală va găzdui şi trupe precum: Spitalul de Urgenţă, R.O.A., Blazzaj, Publika, Canaf, Ţapinarii, Lupus Dacus, Dragoş Moldovan, iar fiecare seară de festival programul se va încheia cu Vinilorama, un party susţinut de Bogdan Puriş şi Zoleevee. 

Pe lângă Main Stage, The Fortress şi Culto Cort, Embargo Fest va găzdui şi o scena dedicată genului Drum & Bass, care poartă numele Nemesis Sound Community. Această scenă este cu acces gratuit şi realizată în parteneriat cu Asociaţia NoSheep, iar programul începe la ora 24.00. DJ-ii care vor mixa această scenă sunt Vigilante (FR), Horizon (SUA), AngelOne (IT), A.L.N. (IT), Blazin, Beastboy, Cips, Deelow, Digimodz, Flow B si mulţi alţii. 

Embargo fest

Embargo Fest este un eveniment cultural care promovează minorităţile şi multiculturalitatea specifică zonei Banat, iar anul acesta organizatorii vor oferi intrarea gratuită copiilor sub 14 ani, persoanelor de peste 65 de ani, dar şi tuturor refugiaţilor din Ucraina, care se află în număr mare si in zona de vest a tarii. 

Un bilet de o zi pentru concertul lui Goran Bregovic costă 120 de lei, biletul pentru sâmbătă, 13 august, costă 80 de lei, iar cel pentru duminică, 14 august, 40 de lei.  Abonamentul pentru cele 3 costă 190 lei şi se poate achiziţiona de pe site-ul www.embargofest.com.

Parcarea şi camping-ul vor fi gratuite, iar trasportul va fi asigurat cu autocarul pe ruta Timişoara - Două Dealuri, cu plecare de la punctele cardinale. Plecări spre festival in intervalul orar 16-21, si plecări din festival intre 24-03. Un drum va costa 20 de lei.

Vă mai recomandăm să citiţi:

Goran Bregovici concertează pe dealurile Recaşului. Embargo Fest revine după doi ani de pandemie

Festival în amintirea embargoului de la frontiera cu Serbia. „Embargoul a însemnat şi prietenie, socializare, schimb cultural cu cei de dincolo de graniţă”

Mai multe - Timişoara

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite