Embargo Fest, oprit de o furtună. Torenţii care s-au scurs de pe deal au inundat zona din faţa scenei VIDEO

0
0
Concertele de la Embargo Fest au fost anulate FOTO Ş.Both
Concertele de la Embargo Fest au fost anulate FOTO Ş.Both

Concertele din ultima zi a festivalului Embargo Fest, de pe dealurile Recaşului, au fost anulate din cauza unei furtuni care a dat peste cap toate planurile organizatorilor.

Se repetă istoria de acum trei ani la Embargo Fest. În 2019, festivalul care s-a desfăşurat pe stadionul din Dudeştii Vechi a fost întrerupt de o furtună puternică, înainte ca pe scenă să urce trupa Ţapinarii, iar festivalul nu a mai putut fi reluat.   

Duminică, 14 august, în noua locaţie a Embrago Fest, pe dealurile Recaşului, înainte de concertele din ultima zi a venit din nou furtuna. La ora 21.00, trebuia să concerteze Ţapinarii. 

Însă în timp ce pe scenă făceau probe de sunet cei de la Lupus Dacus, a început să plouă puternic. În scurt timp amfiteatrul în aer liber de pe Două Dealuri a devenit un câmp plin de noroi. 

Ploaia a generat un torent puternic care a venit de pe dealuri, inundând complet zona din faţa scenei. S-a luat şi curentul, iar vântul a făcut ravagii şi în zona de foodcourt.  

De altfel, nu s-a mai putut intra nici în parcările amenajate.    

În aceste condiţii organizatorii au decis să nu mai reia concertele.  

Vineri seară, 12 august, la Două Dealuri a concertat şi faimosul Goran Bregovic alături de Wedding and Funeral Band. Înaintea vedetei din Serbia au mai fost pe scenă Publika şi Blazzaj. 

În a doua zi de festival, pe scena mare au urcat, printre alţii, The Bandits, Drvo Truo şi Spitalul de Urgenţă. În ultima zi, pe scena mare erau programaţi Lupus Dacus, Dragoş Moldovan, Ţapinarii şi RUA. 

Embargo Fest
Embargo Fest
Embargo Fest
Embargo Fest
Embargo Fest
Embargo Fest


Fotografii: Ş.Both

Vă mai recomandăm să citiţi:

Două Dealuri, un loc spectaculos pentru marile evenimente ale Timişoarei. Embargo Fest a dat startul VIDEO

Embargo Fest, pe dealurile Recaşului. Goran Bregovici şi Wedding and Funeral Band, cel mai aşteptat concert

Mai multe - Timişoara

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite