După ce a făcut focul, o bătrână timişoreancă a ars ca o torţă în propria locuinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii nu au mai reuşit să o salveze pe bătrână
Pompierii nu au mai reuşit să o salveze pe bătrână

Flăcările au fost la un pas să cuprindă un complex de locuinţe sociale, după ce a vrut să facă focul într-o sobă improvizată. Din neatenţie femeia şi-a dat foc. Pompierii au stins incendiu, dar nu au mai reuşit să salveze şi victima din neatenţia căreia a pornit incendiul.

O bătrână timişoreancă de 69 de ani şi-a găsit sfârşitul, în această noapte, în propria locuinţă, după ce hainele i-au fost cuprinse de foc. Vecinii femeii spun că bătrâna obişnuia ca lan finalul zilei să consume cantităţi mari de alcool.

La faţa locului a venit o echipă de specialişti pentru a afla cauzele incendiului

Cel mai probabil, şi în această seară, bătrâna s-a îmbătat după care a făcut focul. Femeia nu a fost atentă, iar în timp ce a turnat combustibil în sobă, substanţa inflamabilă i-a ajuns şi pe haine. A fost nevoie de o singură aprindere de brichetă ca hainele femeii să se aprindă instantaneu. Până ca bătrâna să se dezmeticească, focul a cuprins întreaga locuinţă. Victima nu a mai putut fi salvată.

Vecinii au aprins o lumânare în memoria victimei

Oamenii focului au reuşit să stingă incendiul, însă au găsit-o pe femeie carbonizată. Vecinii spun că femeia era săraca lipită pământului, locuind într-o locuinţă socială, astfel că se gândesc să pună mână de la mână şi să asigure serviciul funerar.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite