Drogaţi şi şoferi agresivi prinşi în trafic şi calmaţi cu trupele speciale la o razie a Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii arădeni, care aveau asupra lor două cutii de canabis, au avut ghinionul să fie traşi pe dreapta în trafic. Ei au devenit agresivi şi au agresat un poliţist, fiind calmaţi de mascaţii Poliţiei Timiş.

Potrivit publicaţiei agenda.ro, o maşină în care se afla o trupă de tineri din Arad a fost trasă pe dreapta în trafic, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în timpul unei razii a Poliţiei Rutiere din Timişoara.

Şoferul automobilului a fost tras pe dreapta şi a suflat în fiolă, care nu s-a înverzit. Însă agenţii de circulaţie au sesizat că tânărul este tulburat, iar acesta a recunoscut în cele din urmă că s-a drogat alături de prietenii săi, care circulau în aceeaşi maşină.

Tinerii, care au venit la un concert din Timişoara, au recunoscut că au fumat „iarbă" pentru că aveau nevoie de un stimulent. Ei sunt acum anchetaţi de ofiţerii de la Crimă Organizată Timişoara.

Un alt tânăr şofer care a refuzat să i se ia sânge pentru stabilirea alcoolemiei a încercat să agreseze poliţiştii, pe care i-a înjurat, el fiind liniştit de trupele speciale.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite