Drifturi printre cărucioare: şmecherii au pus stăpânire şi pe parcarea subterană de la mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şmecherii cu BMW s-au mutat în subteran
Şmecherii cu BMW s-au mutat în subteran

Tinerii dornici să se dea în spectacol profită de orice ocazie pentru a face drifturi sau pentru a tura motoarele la maximum. După întâlnirile tradiţionale de la stadion, Iveco sau Real, şmecherii au pus stăpânire acum şi pe parcarea subterană de la Iullius Mall Timişoara.

Unii îi consideră cocalari. Aţii îi iau modele şi îi invidiază pentru modul în care îşi „pasc” caii putere oriunde găsesc o suprafaţă netedă de asfalt. În Timişoara sunt cunoscute deja cursele ilegale de la stadion, dar şi concursurile organizate la Iveco, Real sau parcarea din faţa mallului.

Un şmecher de 18 ani cu BMW Cabrio a făcut praf trei maşini şi a întrerupt curentul în Piaţa Unirii

Dacă la stadion, poliţiştii pot interveni fără restricţii, în locaţiile private în care nu sunt indicatoare rutiere, agenţii nu au nicio atribuţie, astfel că tinerii pot să îşi facă de cap cât doresc. Construirea parcării subterane de la mall i-a dus pe şmecheri chiar şi în subteran.

Şmecherii au tupeu pe proprietate privată

Tupeul unor tineri din Timişoara depăşeşte de multe ori limitele bunului simţ. Doi tineri din Timişoara au fost filamţi de un alt prieten al lor în timp ce se plimbă traşi de maşina de gunoi a Retimului. Un al treilea puşti stă pe bara din spate a camionului. Băieţii sunt foarte încântaţi de „performanţa” pe care au făcut-o şi au postat filmuleţul pe youtube.



Recent, un alt filmuleţ a făcut furori pe internet. Un boschetar din Timişoara a găsit o metodă de a circula cu tramvaiul fără bilet. Tânărul s-a urcat în partea din spate a tramvaiului în zona Pieţei 700 şi nu a fost deranjat de nimeni pe parcursul călătoriei. Un şofer timişorean a surprins toată scena.



Culmea tupeului a fost atinsă în urmă cu câţiva ani, când un roller s-a agăţat chiar de maşina poliţiei, aflată în misiune. Oamenii legii au primit un apel prin care erau anunţaţi că în parcarea unui centru comercial au loc curse ilegale de maşini. Când au ajuns la faţa locului, spectatorii i-au huiduit pe agenţi, care nu au putut face nimic, fiind o proprietate privată. În timp ce treceau cu girofarurile aprinse prin parcare, un şmecher pe role s-a agăţat de maşina poliţiei, în uralele celor prezenţi.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite