Dragostea, sărbătorită de elevii de la Colegiul Național Bănățean la ”Balul îndrăgostiților”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectacol deosebit, ca pentru îndrăgostiți, vineri, 24 februarie, pentru elevii Colegiului Național Bănățean. De Valentine's ul românesc, tinerii au pus la cale o adevărată petrecere, în care vor alege cel mai frumos și cea mai frumoasă Miss și Mister Dragobete.

De Dragobete, Consiliul Şcolar al Elevilor din Colegiul Naţional Bănăţean organizează Balul Îndrăgostiților CNB, în care te invită să sărbătorești româneşte dragostea. În cadrul balului se va alege miss-ul și mister-ul, câstigătorii balului.

Două doamne din Moșnița Nouă încearcă să schimbe macazul primului tramvai sătesc

Evenimentul, care are ca temă dragostea, va avea loc în Heaven Studio Timișoara. Cele șase perechi vor încânta privirile invitaților cu ținutele lor și vor oferi un adăvarat show, marca CNB. "Vino şi încearcă să şopteşti "Te iubesc" începand cu orele 17, în Heaven Studio, ca să sărbătoresti româneşte dragostea şi să vezi cine va deveni Miss&Mister-ul acestei primăveri", au transmis tinerii. Invitatul special al serii va fi PhelipeE , care le va oferi tinerilor un motiv pentru iubire - "A reason for love"! 

Un bănăţean a pus stăpânire pe sunetul Orientului

Premiile constau în abonamente la sala, cursuri de manichiură, pedichiură și cursuri de machiaj și multe alte premii surpriză.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite