Dragobetele, tot mai puţin sărbătorit de timişoreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O noapte în Budapesta costă 59 de euro
O noapte în Budapesta costă 59 de euro

Mai este puţin până la sărbătoarea Zilei Îndrăgostiţilor după tradiţia românească, iar timişorenii nu se îngrămădesc să cumpere pachete de la agenţiile de turism.

Deşi mai sunt câteva zile până la Dragobete, timişorenii care au dorit să plece undeva pentru a sărbători au plecat în acest weekend sau în weekend-ul următor spre destinaţia dorită. Numărul celor care au cumpărat pachete de la agenţiile de turism este însă mic. „Acest lucru s-a întâmplat datorită faptului că sărbătoarea americanilor a fost atât de mediatizată, încât mulţi au ales să cumpere atunci", a spus Maria Petran, vicepreşedinte Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), Regiunea de Vest.

Timişorenii care au dorit să petreacă după tradiţia românească au putut să meargă la Paris cu 150, 200 de euro la un hotel de trei stele, iar la Viena cu 70, 100 de euro. De asemenea, cei care aleg Budapesta pot plăti 59 de euro pe noapte la un hotel de două stele în care sunt incluse micul dejun, transportul şi ghidul. „Timişorenii pot merge şi individual. Putem organiza pachete unde vor turiştii să meargă", a spus Maria Lădău, agent turist.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite