Dovada şmecheriei din Bastion: „cultură” şi alcool în clubul de fiţe Zambara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul din chiriaşii din Bastion sfidează pe toată lumea şi printr-o şmecherie juridică reuşeşte să râdă în nas unui oraş întreg şi oficialilor de la Uniunea Europeană.

Bastionul din Timişoara a fost renovat cu aproape 10 milioane de euro, din care cea mai mare parte a lucrărilor a fost finanţată cu bani europeni. Condiţia finanţării europene a fost însă ca Bastionul să aibă o destinaţie cu caracter cultural. Pentru că la momentul începerii lucrărilor, discoteca Zambara încă avea contract în vigoare, chiriaşul a revenit după renovare, dar pentru a respecta cerinţele UE, discoteca s-a transformat în „Centru de pregătire pentru tineri”. În realitate spaţiul este folosit pentru o discotecă în toată regula. Jurnaliştii de la debanat.ro au surprins imagini din „centrul de pregătire”, care este paravan pentru clubul de fiţe. Potrivit sursei citate, maşinile de lux nu au lipsit din peisaj, fiind parcate neregulamentar în apropierea clubului.



Autorităţile responsabile de bunul mers al lucrurilor din Bastion ridică din umeri, nu au stabilit un regulament de funcţionare, dar nu ar vedea o problemă mare în funcţionarea unei discoteci acolo. „Acuma să ne înţelegem, tineretul nu are voie într-o discotecă? Este un regulament care va intra în plen la sfârşitul acestei luni. Regulamentul se referă în primul rând la respectarea ideii de a sta cu tinerii şi a nu se aduce prejudicii spaţiului, să nu se atingă pereţii. O să analizăm să vedem dacă sunt fenomene împotriva regulamentului”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite