Descoperiri macabre în Timiş. Două persoane, găsite înecate în Bega şi Mureş. Cadavrele nu au fost încă identificate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două persoane au fost găsite înecate sâmbătă în râurile Bega şi Timiş FOTO ISU (arhivă)
Două persoane au fost găsite înecate sâmbătă în râurile Bega şi Timiş FOTO ISU (arhivă)

Poliţiştii şi pompierii din Timişoara au intrat în alertă după ce, pe râul Bega, a fost găsit cadavrul unui bărbat de aproximativ 45 de ani. Tot sâmbătă, a fost anunţată găsirea unui cadavru pe râul Mureş.

Potrivit opiniatimisoarei.ro, autorităţile au fost alertate de un cetăţean care a văzut cadavrul plutind pe Bega în zona podului din Piaţa Maria. Cetăţeanul a sunat la 112, iar la faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de pompieri, o ambulanţă şi un echipaj de Poliţie.

Sursa citată mai arată că din Bega a fost scos cadavrul unui bărbat de 45 de ani, iar criminaliştii fac cercetări pentru identificarea bărbatului şi pentru stabilirea condiţiilor în care a murit.

„Poliţiştii Sectiei 3 Timişoara au fost sesizaţi printr-un apel 112 că în zona Splaiul Tudor Vladimirescu/ bulevardul 16 Decembrie se află o persoană înecată în râul Bega.

Poliţiştii s-au deplasat de urgenţa la faţa locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă. În continuare se efectuează verificări pentru identificarea bărbatului şi pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor survenirii decesului”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş. 

Tot sâmbătă, pompierii de la Sânnicolau Mare au intrat în alertă după ce, tot printr-un apel la 112, a fost anunţată prezenţa unei persoane înecate în râul Mureş, în apropierea localităţii timişene Igriş. Şi în acest caz cercetările continuă.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Jandarmul dispărut în urmă cu trei luni a fost găsit mort. Trupul descoperit pe malul Begăi, la ieşirea din Timişoara

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite