Articol publicitar

Cursuri gratuite de IT pentru angajaţii timişoreni cu vârsta peste 55 ani

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
ANIS

ANIS, Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii, încurajează companiile să îşi înscrie şi angajaţii cu vârsta de peste 55 de ani la cursurile gratuite din cadrul programului TechTalent Growth. Două dintre cele mai potrivite cursuri sunt cel de formare pentru poziţia de Responsabil cu Protecţia Datelor (DPO) şi cel de Baze de date.

Programul se adresează companiilor din toată ţara – cu excepţia celor din Bucureşti şi Ilfov, indiferent de dimensiune, care se încadrează într-unul dintre domeniile de activitate corespunzătoare codurilor CAEN de AICI.

Participarea la cursuri este gratuită, toate costurile implicate fiind asigurate din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020.

DPO este o specializare foarte căutată în prezent pe piaţa muncii, ce asigură implementarea corectă în companii a legislaţiei de protecţia datelor cu caracter personal (GDPR). Candidaţii se mai pot înscrie la acest curs doar în luna iulie.

Cursul DPO, cu certificare ANC – Cod COR 242231, se desfăşoară online şi are o durată de 5 zile de teorie şi 17 zile de practică. Examinarea are loc tot online, după finalizarea cursului, iar absolvenţii primesc certificarea ANC de Responsabil cu protecţia datelor cu caracter personal.

Cursul Baze de Date, cu certificare ANC – Cod COR 252101, se adresează celor care au deja cunoştinţe minime de baze de date şi de operare a calculatorului şi ajută cursanţii să aprofundeze cunoştinţele în acest domeniu pentru a lucra în proiecte mai complexe. Cursul de baze de date se desfăşoară online, timp de 5 zile, în ultima zi fiind susţinut, tot online, examenul în vederea obţinerii certificării. Candidaţii se mai pot înscrie la cursul Baze de Date în lunile iulie şi august.

“Condiţiile obligatorii pentru cei care vor să urmeze aceste cursuri este să fie angajaţi cu normă întreagă sau parţială la o companie din domeniile specificate anterior şi să facă dovada absolvirii studiilor superioare” – Cristian Radu, responsabil grup-ţintă în cadrul proiectul TechTalent Growth.

Până în prezent, la cursurile TechTalent Growth au participat peste 300 de persoane, angajate în cadrul a peste 90 de companii.

Informaţii suplimentare referitoare la durata fiecărui curs în parte, agenda şi curricula acestora, precum şi formularul de înscriere se regăsesc pe pagina: https://anis.ro/techtalentgrowth/. Pentru a afla mai multe detalii despre cursuri, cei interesaţi se pot înscrie în prealabil la webinariile organizate de ANIS aici.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite