Copilul cu sindrom Down sfâșiat de o haită de câini își revine în mod miraculos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bogdan Doboșan, băiețelul căruia medicii i-au dat puține șanse de supraviețuire după ce a fost atacat și mușcat de o haită de câini, a fost externat. Părinții spun că starea lui este mult mai bună, dar e nevoie să meargă săptămânal la control. 

Viața unui copil cu sindromul Down a devenit un coșmar și mai mare în momentul în care o haită de câini periculoși l-a atacat, sfâșiindu-l, la propriu vorbind. Băiatul a ajuns la spital în stare foarte gravă, iar medicii i-au dat puține șanse de supraviețuire. Încet-încet, băiețelul a fost stabilizat, iar în cursul acestei săptămâni a fost externat. „Se simte mult mai bine, dar va trebui să mergem cu el în continuare la control, o dată pe săptămână. Medicii au fost extraordinari și aș vrea să îi mulțumesc pe această cale domnului doctor Popoiu, care ne-a ajutat foarte mult, fără ca cineva să ne ceară vreun ban. Probabil că vor mai urma alte operații, dar suntem încrezători”, a spus tatăl copilului. Acesta a mărturisit că Bogdan este în continuare afectat de experiența prin care a trecut, fiind mai tot timpul speriat. Chiar dacă micuțul a fost repus pe picioare, boala de care suferă, încă dinainte de a fi atacat de câini, își va pune accentul asupra refacerii lui Bogdan, medicii avertizând că vor urma zile grele. 

În paralel, polițiștii efectuează o anchetă pentru a stabili cine se face vinovat de drama micuțului. Ancheta este în desfășurare, iar cercetările o vizează pe educatoarea care ar fi trebuit să aibă grijă de Bogdan în momentul în care copilul a fost atacat, dar și pe patronul societății în apropierea căreia se aflau câinii agresivi. Părinții sunt hotărâți să ceară daune materiale și morale. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite