Consilierul-interlop Lucian Torj vrea să fie liber pentru că nu are celulă ventilată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Torj vrea să îşi petreacă sărbătorile alături de familie
Lucian Torj vrea să îşi petreacă sărbătorile alături de familie

Lucian Torj, de 29 de ani, consilierul local din Biled acuzat de proxenetism, a cerut instanţie să fie eliberat din Penitenciarul Timişoara deoarece nu are celulă ventilată. Interlopul care este arestat de zece luni  susţine susţine că este bolnav şi s-a plâns judecătorilor că suferă de astm bronşic.

În plus, Lucian Torj spune că nu are condiţii optime în puşcărie pentru a-şi trata boala.  „Trebuie să evit expunerea la frig şi umezeală, am nevoie de o ventilaţie adecvată în încăpere şi să evit expunerea la posibile alergii în mediul habitual. Asta deoarece sufăr de astm bronşic, afecţiune care necesită un tratament permanent şi condiţii care nu pot fi asigurate în starea de arest”, se arată în cererea înaintată de Lucian Torj judecătorilor Curţii de Apel Timişoara.

Interlopul mai spune că are nevoie de libertate pentru că vrea să îşi crească cei doi copii. El a fost arestat împreună cu alţi 12 indivizi, în februarie, pentru proxenetism şi spălare de bani.

Lucian Torj este fratele interlopului timişorean Ovidiu Torj, care a fost arestat timp de câţiva ani. El a ajutat celebrul fotomodel, Brigitte Sfăt, să recupereze o sumă de bani de la un datornic, prin sechestrare, bătaie şi ameninţări. Pentru această faptă, Brigitte, fosta  patroană a clubului Discoland,  a stat aproape doi ani la puşcărie.

Mai citeşte şi:
Timişoara: Clan interlop trimis în judecată
Lucian Torj vrea să scape pe o cauţiune de 10.000 de lei
Consilierul Torj: „Eu decid cine e bătut la bar“

Craiova: Procurorii DIICOT nu se lasă în cazul “Don'Costel, interlopul din Guvern”
Iaşi: Băcăuanu, interlopul din Hypnotic, este acuzat şi de şantaj
Bacău: Reglare de conturi cu săbii și pistoale în lumea interlopă (GALERIE FOTO)


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite